Επιστρέφουν οι «3 Χάριτες» στην τηλεόραση; -Η απάντηση της Μίνας Αδαμάκη (vid)
Το ριμέικ της κωμικής σειράς και η τοποθέτηση της ηθοποιού επ' αυτού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που μεσουρανούσαν στο παρελθόν έχουν γραφτεί και ακουστεί φήμες ότι πρόκειται να επιστρέψουν στην μικρή οθόνη. Ανάμεσα σε αυτές, φημολογείται ότι θα είναι και οι «3 Χάριτες».
Η κωμική σειρά που έριξε αυλαία πριν από 27 χρόνια, μάλλον θα κάνει comeback με νέα επεισόδια, κάτι που βέβαια έχει συζητηθεί κι άλλες φορές κατά το παρελθόν. Η Μίνα Αδαμάκη, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, εξέφρασε μια πολύ συγκεκριμένη άποψη.
«Αυτό έχει συζητηθεί άπειρες φορές. Εμένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο, έως αδύνατο. Καλό είναι να γίνεται αυτό που έγινε και μετά δεν έχει νόημα η επανάληψη, εκτός αν είναι κάποιο σχέδιο πολύ ενδιαφέρον. Καλό είναι αυτά τα πράγματα να μην τα πειράζεις, όταν μάλιστα έχουν δημιουργήσει τέτοια ιστορία», δήλωσε η Μίνα Αδαμάκη.
Η σειρά περιέγραφε την καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου) και η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου). Το σενάριο της σειράς υπέγραφαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι, την τράβηξε μέσα και συνέχισε να τη μαχαιρώνει
Γιατρός δέχθηκε άγρια επίθεση στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου: Προσπαθούσε να βοηθήσει ασθενή και τον χτυπούσαν
Ο Πούτιν στο Κουρσκ με στρατιωτικά: «Αιχμάλωτοι στρατιώτες θα αντιμετωπιστούν ως τρομοκράτες»
Αθώος ο Jay Z για τις κατηγορίες για βιασμό κοπέλας μετά τη δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr