Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς «Λόγω τιμής» (pic)
Η δραματική σειρά επιστρέφει 20 χρόνια μετά, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η θρυλική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Λόγω Τιμής» θα επιστρέψει στις οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 1996 στο Mega και άλλαξε τα δεδομένα στην τηλεόραση, καθώς έκανε τα κανάλια να εμπιστευτούν νέους πρωταγωνιστές και να ψάξουν νέα πρόσωπα. Κάτι που μέχρι τότε δεν γινόταν και τόσο εύκολα.
Εκτός από τους βασικούς συντελεστές που όλοι γνωρίζουμε θα έχουμε και νέα πρόσωπα στη σειρά. Η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι τρία από τα πρόσωπα που θα δούμε στο «Λόγω Τιμής» σε ρόλους έκπληξη.
Ωστόσο, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μας έδωσε μία μικρή γεύση από τα γυρίσματα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Σφραγίστηκε το σπίτι όπου πέθανε ο 17χρονος στην Κίμωλο - Οι έρευνες για την ηλεκτροπληξία και οι πρώτες εκτιμήσεις
Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
Ολική έκλειψη ηλίου: Δείτε live το μοναδικό φαινόμενο - Πού και τι ώρα θα είναι ορατή στην Ελλάδα
Ποιοι είναι οι ναζί στρατιώτες που αναδύθηκαν από τα βάθη του Δούναβη - «Τώρα ξεκινά ένα παζλ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



