Θωμαρίτα Καλδάρα: Παραιτήθηκε από το γραφείο του Μπόλαρη η γραμματέας
Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την παραίτησή της υπέβαλε από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της η Θωμαρίτα Καλδάρα.
Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία αποσπάστηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν για τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, υπέβαλε την παραίτησή της και θα επιστρέψει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.



Τα νέα δεδομένα στον πόλεμο μετά την κατάπαυση στη Μαύρη Θάλασσα - Οι ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου και οι δεσμεύσεις Μόσχας-Κιέβου
Στον «πάγο» οι μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ – Ντιρεκτίβα για άμεσες αλλαγές σε «Επείγοντα», κτιριακές υποδομές και ψηφιακά
Αποκαλυπτήρια σήμερα για την αύξηση του κατώτατου μισθού - Ποια άλλα θέματα θα συζητηθούν στο υπουργικό
Το νέο τηλεοπτικό «εμπάργκο» στον Άδωνι, η… ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου με τις διαρροές και οι αγορές μαμούθ στη Mήλο και αλλού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr