Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ρένα Βλαχοπούλου με έκανε να κλαίω»
Η εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «My tv» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον έρωτα του Τόλη Βοσκόπουλου με τη Ζωή Λάσκαρη.
«Έζησα τον μεγάλο έρωτα του Τόλη Βοσκόπουλου και της Ζωής Λάσκαρη. Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλη συγκίνηση για εμάς τους πιο νέους. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου ζήσαμε ωραίες στιγμές, αλλά και πικρές γιατί με έκανε να κλαίω, με μάλωνε πάρα πολύ, για το καλό μου βέβαια. Τα θρυλικά πάρτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την Έλλη Λαμπέτη, που έζησα στο σπίτι της.
Ήταν μια «γυαλιστερή» ζωή, παραμυθένια, με όλους αυτούς, με τα γέλια τους, με τις παραξενιές τους, αλλά ήταν όλοι σημαντικοί. Γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους μέσα από το χώρο μου στη δουλειά, αλλά γνώρισα και σημαντικούς ανθρώπους μέσα από τον Φρέντυ», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.
Το θολό παιχνίδι Τραμπ με την «ενεργειακή εκεχειρία»: Αιφνιδιασμός στο Κίεβο, σιγή Πούτιν και νεκροί στο Χάρκοβο
Associated Press: Τραμπ και Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Τρίχες, ελιξίρια και... αστρονομικά ποσά «σε σώζουν από τις κρίσεις πανικού»: Τι υποσχόταν «ειδικός βιοσυντονισμού»
Το κόστος του Κηφισού: 260.000 οχήματα τη μέρα και ζημιά 90 εκατ. ευρώ - Γιατί δεν φτάνουν Μετρό και Δακτύλιος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



