Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρώτο του μήνυμα μετά το νοσοκομείο - «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια»
«Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Ευτυχώς για μένα δεν έφυγε! » έγραψε στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγο μετά την κηδεία του αδελφού του Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταβεβλημένος μπήκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για περίπου δύο εβδομάδες. Σήμερα τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο αγαπημένος μουσικός και παρουσιαστής, δημοσίευσε μέσα από τα social media το πρώτο μήνυμα, μετά την περιπέτεια με την υγεία του.
«Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Ευτυχώς για μένα δεν έφυγε! Σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών η έννοια σας για μένα φυλαχτό!».
Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου βύθισε στο πένθος τον Ανδρέα, που ως γνωστόν του είχε μεγάλη αδυναμία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε τότε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία του αδελφού του Θάνου σε νεαρή ηλικία στην Πάτρα και είχε γράψει: «Μια στιγμή η ζωή μας και εσύ την έκανες αιωνιότητα».
Νέα εμπορική «βόμβα» Τραμπ: Αυξάνει στο 15% τους δασμούς σε όλες τις εισαγωγές παγκοσμίως
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΑ: Έπαιρναν επιδόματα χωρίς να έχουν κλείσει καν τα 67 - Task Force «ξεσκονίζει» 372 φακέλους
Από το λούτρινο στην πραγματική οικογένεια: Η συγκινητική «ενηλικίωση» του Παντς, του μακάκου που λατρέψαμε όλοι
Seedance 2.0: Τι είναι το νέο AI που ξεπερνάει το ChatGPT και εξοργίζει το Χόλιγουντ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



