«Εγκλωβισμένη» στη Νέα Υόρκη η Σάννυ Μπαλτζή - Το μήνυμα απόγνωσης στα social media
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς τα κρούσματα στη χώρα του έχουν ξεπεράσει τα 1000, ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 37🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η γνωστή στιχουργός, Σάννυ Μπαλτζή, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα ανήσυχη και αγχωμένη επειδή σταμάτησαν όλες οι πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς την Ευρώπη και δεν ξέρει πώς θα καταφέρει να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) ότι οι ΗΠΑ θα αναστείλουν όλα τα ταξίδια από τις χώρες της Ευρώπης προς την αμερικανική επικράτεια για τριάντα ημέρες, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού.
«Ήταν να επιστρέψω Αθήνα στις 19/3, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε ότι είναι η τελευταία πτήση για Αθήνα με Emirates. Απαγορευτηκαν όλες οι πτήσεις για Ευρώπη. Ποιος θα πρωτοεπιστρέψει; Και τώρα τι; Θα παραμείνουμε αποκλεισμένοι στην Νέα Υόρκη μην ξέροντας αν ο ένας μήνας γίνει δυο ή και δέκα; Αίσχος».
Σκληραίνει στάση το Ιράν: Πύραυλοι, drones και «σφράγισμα» διαρκείας στα Στενά του Ορμούζ
Εκτελεστές, παγίδες και ένα απίστευτο σχέδιο διαφυγής: Όλες οι απειλές δολοφονίας του Τραμπ
«Hot - Dry - Windy»: Σε Red Code Αττική, Αργολίδα, Λέσβος, Βοιωτία και Εύβοια - Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς
Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




