Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Η δημιουργός του Χάρι Πότερ σε καραντίνα με συμπτώματα κορονοϊού
Η δημοσίευση που έκανε στο Twitter και οι συμβουλές που έδωσε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο σπίτι της σε καραντίνα με συμπτώματα κορονοϊού βρίσκεται η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. «Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, είχα όλα τα συμπτώματα του ιού. Πραγματικά, έχω αναρρώσει πλήρως και θα ήθελα να μοιραστώ μια τεχνική που συστήνουν γιατροί, δεν στοιχίζει τίποτα, δεν έχει παρενέργειες, όμως θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγαπημένους σας, όπως βοήθησε κι εμένα» έγραψε η δημιουργός του Χάρι Πότερ στον λογαριασμό της στο Twitter.
Επίσης, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δημοσίευσε ένα βίντεο μιας ειδικού στις αναπνοές, η οποία τη βοήθησε να διαχειριστεί τα χειρότερα συμπτώματά της και τη συνέστησε ο σύζυγός της, που είναι γιατρός στη Βρετανία.
Διαβάστε ακόμη
Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




