Οι Αγαμοι θύται στο Youtube: Η γιαγιά ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033
Το νέο σπαρταριστό βίντεο με τον κορονοϊό στο επίκεντρο της σάτιράς τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δημιούργησε το σατυρικό μουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι θύται». Τα σκετσάκια που παρουσιάζουν όλα αυτά τα χρόνια είναι βγαλμένα από τη ζωή, καυτηριάζοντας κυρίως τα πολιτικά κατορθώματα, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας.
Αυτή τη φορά, οι «Άγαμοι θύται» επανέρχονται με μία σειρά από χιουμοριστικά βίντεο στο YouTube για να ξορκίσουν τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης. Στο πρώτο επεισόδιο, η συμπαθής «γιαγιά» δίνει οδηγίες για το Πάσχα, αφού πρώτα μιλάει με έναν ιερέα και στη συνέχεια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Στο δεύτερο επεισόδιο, που μόλις κυκλοφόρησε, η «γιαγιά» ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033.
«Αυτός ο κύριος Τσιόρδας πόσο καλός και ευγενικός άνθρωπος είναι. Όλες οι γριές έχουμε γίνει γκρούπις. Τσιορδίτσες θα γίνουμε. Άμα τελειώσει αυτό το ρημάδι που περνάμε, όπου πηγαίνει θα τον ακολουθούμε. Σε όποια εκκλησία ψέλνει, sold out θα είναι» αναφέρει η γιαγιά και προσθέτει: «Έστειλα μήνυμα σε αυτόν τον κύριο Χαρδαλιά. Πολύ άγριος είναι. Τον φοβάμαι. Δώδεκα μηνύματα έστειλα. Ευγενικά και ωραία. Δεν απάντησε σε κανένα».
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



