Lifestyle|13.12.2018 09:23

Τα ζώδια της Πέμπτης (13/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπηµένους σου γεµίζοντας τις µπαταρίες σου. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δύσκολα θα βρεις λύση ή να αποφασίσεις για κάτι που σε απασχολεί.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει πως σε απασχολούν τα επαγγελµατικά. Ασχολήσου µαζί τους εντατικά για να έχεις µετά την ηµέρα ελεύθερη. Το µεσηµέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και νιώθεις την ανάγκη να αποµακρυνθείς λιγάκι από τα επαγγελµατικά.

Δίδυµοι

Η ηµέρα έχει επαγγελµατικές υποχρεώσεις και δεν χαλαρώνεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα περάσεις καλά. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη φέρνει µία διαφωνία µε στενό σου συνεργάτη ή του/της συντρόφου σου. Καρκίνος ∆εν έχεις την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο εντείνει την καχυποψία και βρίσκεσαι σε φάση άµυνας! Από το µεσηµέρι η διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο καθώς η Σελήνη περνάει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη δείχνει πως σε ταλαιπωρεί για λίγο ακόµα.

Λέων

Ασχολήσου µε θέµα σχετικό µε τους συνεργάτες σου, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Αν το διευθετήσεις σήµερα, πρόσεχε καθώς το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη µπορεί να δηµιουργήσει µπερδέµατα. Παρθένος Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τροφοδοτεί µε έξτρα ενέργεια για να τακτοποιήσεις τις δουλειές που έχεις για σήµερα. Το µεσηµέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο ένα θέµα που σχετίζεται µε µία συνεργασία σου. ∆εν είναι η κατάλληλη ηµέρα για να το επιλύσεις καθώς το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη δεν θα βοηθήσει.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο υποδηλώνει πως η καλή διάθεση σε συντροφεύει εστιάζοντας σε θετικές σκέψεις που βοηθούν. Το µεσηµέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς υποδηλώνοντας ένα θέµα ρουτίνας. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη δείχνει πως πρέπει να προσέχεις κατά τις επαφές σου µε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Σκορπιός

Ξύπνησες µε διάθεση να παραµείνεις στο σπίτι σου και να µην κάνεις απολύτως τίποτα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει σπιτόγατο/α. Προσωρινά, καθώς το µεσηµέρι περνάει στους Ιχθύς και η διάθεση αλλάζει ευχάριστα! Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα υπάρχουν παρεξηγήσεις µε όσους συναναστρέφεσαι.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο εξαίρει τα επικοινωνιακά χαρίσµατα κάνοντας εύκολη τη συναναστροφή σου µε κόσµο! Από το µεσηµέρι πρόσεχε καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς φέρνοντας στο προσκήνιο οικογενειακό θέµα. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή στο ζώδιό σου δείχνει δύσκολο να βρεθεί µία κοινά αποδεκτή λύση για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει πως ένα οικονοµικό ζήτηµα σε ταλαιπωρεί. Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων δηµιουργώντας την ανάγκη να έρθεις σε επαφή µε αγαπηµένους σου για να χαλαρώσεις. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η επαφή µε τους άλλους είναι «δύσκολο εγχείρηµα» καθώς θα δηµιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί την επιθυµία να έχεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον των αγαπηµένων σου! Το µεσηµέρι η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και το ενδιαφέρον µετατοπίζεται στα οικονοµικά καθώς κάτι σου κεντρίζει την προσοχή. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη δεν βοηθάει στην επικοινωνία και πρόσεχε ένα οικονοµικό θέµα.

Ιχθύες

Εχεις περίεργη διάθεση καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο θυµίζει παρελθοντικά ζητήµατα και βάσει αυτών αποφασίζεις ζητήµατα του παρόντος. Αυτό ισχύει µέχρι το µεσηµέρι καθώς µετά το πέρασµα της Σελήνης στο ζώδιό σου σε γεµίζει µε ενέργεια! Πρόσεχε πού τη διοχετεύεις, καθώς το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τον Τοξότη σε ωθεί σε παρεξηγήσεις!

ωροσκόπιοζώδια