Lifestyle|14.12.2018 15:58

Τραϊάνα Ανανία Vs Κυριάκος Παπαδόπουλος: Το Twitter «απαντά» στο ποιος έχει δίκιο

Newsroom

Η Τραϊάνα Ανανία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Συμμαθητές», αλλά όλοι την θυμούνται από το αυθόρμητο τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Φέτος, συμμετείχε στο Nomads και πέταξε στη Μαδαγασκάρη για τις ανάγκες του ριάλιτι.

Πρόσφατα, η ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες δημοσιοποιώντας μηνύματα που έλαβε στον Instagram από τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο ενικός που χρησιμοποίησε φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την Τραϊάνα, μιας και δεν γνωρίζονται. «Καλημέρα, τι κάνεις εσυ;» ήταν το μήνυμα του αμυντικού, με εκείνη να απαντά κάπως επιθετικά «Καλημέρα. Δε σας γνωρίζω. Ο ενικός;». Εκείνος αιφνιδιάστηκε και απάντησε «Οκ. Χαχαχα. Συγγνώμη που σας ενόχλησα». 

Η εκπομπή «Τι λέει»; επικοινώνησε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος σχολίασε τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. «Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια "Kαλημέρα τι κάνεις…" και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση μια "Καλημέρα"». 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media με τους περισσότερους να παίρνουν το μέρος του γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή. 

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
Κυριάκος ΠαπαδόπουλοςΤραϊάνα Ανανία