Lifestyle|16.12.2018 15:34

Φουρέιρα: Η «βασίλισσα» γιόρτασε τον πλατινένιο της δίσκο (pics)

Newsroom

Την Ελένη Φουρέιρα αποκαλούν πλέον και επίσημα «Βασίλισσα», μετά την απονομή του πλατινένιου δίσκου της. Η τραγουδίστρια χαμογελαστή και συγκινημένη παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο της και ευχαρίστησε τον κόσμο και τη δισκογραφική της εταιρεία για την αγάπη και τη στήριξη.  

Κατόπιν, ερμήνευσε με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τις επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία. Την απονομή για τις πλατινένιες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις του album έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα, που βρίσκεται με το Fuego μέσα στα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά μουσικά βίντεο στο Youtube το 2018 και πρόσφατα έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις στο Ισραήλ, ήταν σε μεγάλα κέφια και μονοπώλησε το stage με τις χαρακτηριστικές χορευτικές της φιγούρες.

Οι πλατινένιες πωλήσεις της Φουρέιρα έρχονται τη στιγμή που η τραγουδίστρια συνεχίζει την πολύμηνη περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, το «Fuego» εξακολουθεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία ανά την Ευρώπη, έχοντας γίνει πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία, ενώ το πρόσφατο «Tómame» συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία ανά τον κόσμο, κατακτώντας τα ψηφιακά charts, τα digital streams και το YouTube.

Σε λίγες ημέρες, το άλμπουμ «Βασίλισσα» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε μία μοναδική platinum edition, που θα περιλαμβάνει όλα τα smash hits της Ελένης Φουρέιρα και πλούσιο booklet! Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο «Village» στο Ρέντη, στο πλαίσιο του «Christmas Music Festival» του ραδιοφωνικού σταθμού «89,8 Δρόμος fm», το βράδυ της Παρασκευής.

T
T

Ελένη Φουρέιρα