Lifestyle|17.12.2018 15:20

Μέγκαν Μαρκλ: Η φωτογραφία που είχε στο CV της για να βρει δουλειά (pic)

Newsroom

Η εμφάνιση του βιογραφικού σημειώματος που έδινε για να βρει δουλειά η πρώην ηθοποιός, νυν Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μας αποκάλυψε τα κρυφά ταλέντα της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι. Το βιογραφικό σύμφωνα με τη «The Sun» αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από έναν ανώνυμο χρήστη του Facebook. 

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν πρόκειται για αληθινό βιογραφικό, πάντως συνοδεύεται από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία πορτρέτο, στην οποία η Μέγκαν Μαρκλ φοράει μαύρο τοπ και έχει μαζεμένα τα μαλλιά της. 

Σύμφωνα με το βιογραφικό, η Μέγκαν μιλάει ισπανικά και γνωρίζει γαλλικά (και διαλέκτους νότια, γαλλική, ισπανική, αργεντίνικη). Ξέρει να χορεύει κλακέτες, μπαλέτο, τζαζ, και αγαπά το kickboxing. Το ύψος της είναι 1,70 cm, το βάρος 51 κιλά (τότε) και το χρώμα ματιών καστανό, όπως επίσης και των μαλλιών.

Την εποχή εκείνη, η επαγγελματική τηλεοπτική εμπειρία της Μέγκαν Μαρκλ περιοριζόταν σε δύο μόνο ρόλους. Είχε υποδυθεί μια νοσοκόμα με το όνομα Jill σε δύο επεισόδια της σειράς «General Hospital» το 2001, και μία καλεσμένη σε πάρτι με το όνομα Νατάσα στο επιστημονικό δράμα του CBS «Century City» το 2004. Η Μέγκαν είχε επίσης εμφανιστεί στην ταινία «A Lot Like Love» με τον Άστον Κούτσερ.

Μέγκαν Μαρκλ