Lifestyle | 06.06.2020 17:09

Παπαρίζου, Ρουβάς, Στικούδη: Νέα βιντεοκλίπ περιμένοντας τον... Ατζούν

Αλέξης Μίχας

Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι πως το «My Style Rocks» θα ολοκληρωθεί το επόμενο φθινόπωρο και λίγο νωρίτερα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Προς το παρόν η Κατερίνα Στικούδη αφιερώνεται στη μουσική καριέρα της. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Διαφέρω» σε μουσική και στίχους Λεωνίδα Σώζου. Βασική ιδέα του κλιπ, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, είναι η σέξι τραγουδίστρια σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, ένα σελφ σέρβις πλυντήριο ρούχων και ένα γήπεδο τένις.

Τις τελικές αποφάσεις του ΣΚΑΪ και της Acun Medya αναμένουν Ελενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς για το πότε θα προχωρήσει ο νέος κύκλος του «The Voice». Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία να είναι στην επόμενη σεζόν του τάλεντ σόου. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το κλιπ του τραγουδιού της «Μίλα μου», επίσης σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, που αναμένεται να είναι μέσα στα hit του φετινού καλοκαιριού. Με άκρως ανεβαστική διάθεση η Ελενα Παπαρίζου χορεύει και τραγουδά σε ένα κομμάτι που έγραψε η ίδια μαζί με τους Kim Diamantopoulos και keepitpure.

Πάντως ο Σάκης Ρουβάς ανεξαρτήτως του «The Voice» έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ όσον αφορά την επόμενη σεζόν για το αφιερωματικού χαρακτήρα «Idols» που θα εστιάζει σε ιστορίες προσώπων που σημάδεψαν την κουλτούρα προηγούμενων δεκαετιών, αλλά και ως παρουσιαστής του νέου τάλεντ σόου «The Masked Singer» που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, το 2021. Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα νέο ντουέτο, το «Love Can Change The World» με τη διάσημη Ισραηλινή τραγουδίστρια Nicol Raidman.

Το κομμάτι υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος (μουσική) και η Sharon Vaughn (στίχοι), συντελεστές του «Superg!rl» που θα μας εκπροσωπούσε στον διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού. Σύντομα αναμένεται και η οπτικοποίηση του τραγουδιού.

Έλενα ΠαπαρίζουΚατερίνα ΣτικούδηΣάκης Ρουβάς