Lifestyle|08.06.2020 15:27

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 7-13 Ιουνίου: Πολλοι? οι κερδισμε?νοι απο? τον Ερμη?

Βίκη Παγιατάκη

Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλά και των διάφορων μέσων της - όπως: συμφωνίες συμβόλαια γραπτά γενικώς, σπουδές ταξίδια μετακινήσεις μετακομίσεις, μεταφορικά μέσα, παιδιά κοινό και πελατεία - αρχίζει να φαίνεται ανάδρομος και αυτήν την φαινομενική ανάδρομη τροχιά του θα βλέπουμε έως τις 11 Ιουλίου. Λέω φαινομενική γιατί αν αλήθεια γύριζε προς τα πίσω πραγματικά θα είχαμε γίνει όλοι … στάχτη και … μπούρμπερη. Μία ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα θέματά τους από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 7 - 13 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ

Είναι κάπως περίεργη αυτή η εβδομάδα για σάς ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της καθώς χρωματίζεται από την Ηλιακή έκλειψη και την νέα Σελήνη που γίνονται στον Καρκίνο στις 21.Το σπίτι σαν χώρος - ή κάποιος άλλος χώρος - ακίνητα περιουσιακά και συγγενικά πρόσωπα με τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις τους έρχονται σε πρώτο πλάνο. Σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες είναι καλύτερα να γίνουν από την Τετάρτη και μετά που το τοπίο είναι πιο καθαρό. Δεδομένου ότι και ο Ερμής είναι κόντρα και ανάδρομος οφείλετε επίσης να προσέχετε τα λόγια σας αλλά και συμφωνίες συμβόλαια ημερομηνίες - λογαριασμούς και γραπτά γενικώς –μεταφορικό μέσο και μετακινήσεις και ότι αφορά στα παιδιά. Σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν μέλλον μπορεί τώρα νά κλείσουν τον κύκλο τους. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Τετάρτη και Πέμπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Κυριακή Δευτέρα και Τρίτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ιδιαίτερα φορτισμένη εβδομάδα αυτή για τον περισσότερο κόσμο καθώς στην 21 η έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία Ηλιακή έκλειψη και μία νέα Σελήνη που θα γίνουν στον Καρκίνο. Είναι σαφές ότι σας επιρρεάζει λιγότερο από τους υπολοίπους όλους σας και περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο μια που ο Δίας έστω και στο παραπέντε για αρκετό καιρό ακόμα θα σας προσφέρει την ευνοιά του. Πάντως οφείλετε να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί και υπομονετικοί με αδέλφια, εξαδέλφια θείες θείους δασκάλους και γείτονες. Για περισσότερη σιγουριά μπορείτε να ενεργήσετε παντού από την Πέμπτη το βραδάκι και μετά έως και το Σάββατο. Υπομονετικοί και ανεκτικοί – αν το αξίζουν και αν τους αγαπάτε με Κριούς Καρκίνους Αιγόκερους και Ζυγούς. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ . Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήσυχοι και κουρασμένοι – με το δίκιο σας φυσικά αφού από τις 13 Μαϊου και μετά ζείτε σε αβέβαιες συνθήκες - συνεχίζετε την προσπάθεια και σε αυτήν την εβδομάδα. Λίγο πιο εύκολη και πιο παραγωγική συγκριτικά με την προηγούμενη. Μάλιστα αυτό θα συμβαίνει όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό όσο ο Ιούνιος πηγαίνει προς το τέλος του. Το συμπέρασμα πού μάλλον ήδη έχετε βγάλει από αυτό ότι ο Ιούλιος θα είναι καλύτερος είναι απολύτως σωστό. Έως και την Τετάρτη που ο Ερμής θα είναι σε ευθεία τροχιά – διότι από την Πέμπτη θα φαίνεται ανάδρομος – θα σας είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με τους άλλους γύρω σας αλλά και με τον άνθρωπο σας – αν και αυτό θα γίνει καλύτερα από τις28 και μετά. Τά οικονομικά είναι ο τομέας που θα θιγεί περισσότερο από την Ηλιακή έκλειψη στην 21 η στον Καρκίνο. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ . Κυριακή Δευτέρα Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ . –

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας σε σχέση με τα ουράνια φαινόμενα καθώς τόσο η Ηλιακή έκλειψη όσο και η νέα Σελήνη που θα γίνουν στην 21 η γίνονται στο δικό σας ζώδιο. Επιρρεάζουν μάλιστα περισσότερο εσάς που είσαστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο . Όπως φαίνεται είτε από δική σας απόφαση είτε από απόφαση άλλως νόμων κανονισμών ή συγκυριών εδώ ολοκληρώνεται ένας κύκλος μίας συνεργασίας ? μίας σχέσης ? ενός τρόπου ζωής ? Από την Τρίτη το απόγευμα λοιπόν και μετά και έως και το Σάββατο που υπάρχει ένα πιο πρόσφορο πεδίο για σας προσπαθήστε να βελτιώσετε σχέσεις ή να εξισορροπήσετε διαφορές όπου υπάρχουν και βέβαια να αποτρέψετε εξελίξεις που δεν σας εξυπηρετούν όπου αυτές διαφαίνονται. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ . Από Τρίτη απόγευμα έως και Πέμπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Κυριακή και Δευτέρα.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος προχωράει προς το τέλος του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για σας καθώς είναι ο Ιούλιος αυτός που θα βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες πιο ουσιαστικές ανάσες … οξυγόνου. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας είναι η Ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη που γίνονται στην 21 η στο ζώδιο του Καρκίνου. Η αίσθηση ότι σχίζεται ένα πέπλο και μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις – συνεταιρισμούς συνεργασίες σχέσεις φόβους ανταγωνιστές και ανασφάλειες- θα είναι έντονη σε αυτήν την εβδομάδα για αρκετούς από σας. Κρατείστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας ψυχική και σωματική. Εν αναμονή της ερχόμενης εβδομάδας που θα είναι και πιο βοηθητική. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Κυριακή Δευτέρα Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Από Τρίτη μεσημέρι έως και Πέμπτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος στην προτελευταία εβδομάδα του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για σας αφού δεν είναι δα και από τους ευκολότερους μήνες αυτού του χρόνου. Είναι σημαντικό τώρα το να μην χάνετε εύκολα την συγκέντρωση και την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε λάθη και μπερδέματα που μπορεί να κοστίσουν ψυχικά υλικά και συναισθηματικά. Οι συνθήκες σαφώς και δεν είναι εύκολες και όπως αντιλαμβάνεσθε θα απαιτηθεί υπερπροσπάθεια για να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας αλλά και να αντέξετε στην πίεση και τον ανταγωνισμό. Τώρα βέβαια κρίνονται σχέσεις και συνεργασίες γιαυτό και είναι ανάγκη να υπερασπιστείτε αυτές πού θέλετε και αυτές που αξίζει τον κόπο να συντηρηθούν και να συνεχιστούν. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ . Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Παρασκευή και Σάββατο.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί το ξεκίνημα της εβδομάδας να σας προβληματίσει λίγο καθώς μπορεί η πίεση να είναι μεγαλύτερη αλλά η συνέχεια θα είναι σίγουρα πιο βατή. Υπάρχει βέβαια η … κόντρα θέση του Δία με το ζώδιό σας - και δυστυχώς θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα - που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις παρεξηγήσει μπερδέματα και περιπλοκές σε μία σειρά τομέων και θεμάτων που σχετίζονται με: Συμφωνίες συμβόλαια σπουδές έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως και ακόμα ταξίδια μετακινήσεις και ότι σχετίζεται με το παιδί. Κινηθείτε περισσότερο σχετικά με αυτά έως και την Τετάρτη και έχετε πιο πολύ τον νου σας μετά. Ο αρμόδιος Ερμής θα φαίνεται ανάδρομος έως τις 11 Ιουλίου. Σαφώς θα προσέχετε και το τι λέτε και σε ποιόν και δεν εξαιρείται το … έτερον ήμισυ από αυτό. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Κυριακή και Δευτέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι φυσικό και αναμενόμενο αν είσαστε γεννημένοι μέσα στον Οκτώβρη και σε αυτήν την εβδομάδα να αισθάνεστε περισσότερη πίεση και βάρος από διαφορετική αιτία φυσικά ο καθένας από σας αλλά ο Ιούνιος βαίνει προς το τέλος του και ο Ιούλιος θα δώσει άλλες δυνατότητες σε όλους σας. Η εβδομάδα αυτή είναι πιο βατή και πιο πρόσφορη για πολλά. Συμφωνίες συμβόλαια αγοραπωλησίες ταξίδια μετακομίσεις σπουδές αλλά και διάλογο που θα μπορέσει να διευθετήσει διαφορές και να διευκολύνει την προσέγγιση με τους άλλους συνεργάτες συγγενείς αλλά και το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μάλιστα έως και την Τετάρτη που ο Ερμής θα είναι σε κανονική τροχιά – γιατί από την Πέμπτη και μετά θα φαίνεται ανάδρομος – θα μπορέσετε να έχετε πιο καθαρή εικόνα για το κάθε τι. ΕΥΝΟΊΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.- ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ . Από Τρίτη έως και Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με οδηγό την προτροπή που λέει ότι << το γοργόν και χάριν έχει >> θα πρέπει να κινηθείτε σε αυτήν την εβδομάδα για να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ιδιαίτερα από το ξεκίνημα έως και το μέσον της. Βεβαίως με την απαραίτητη προσοχή μια που ο Ιούνιος έως τις 28 τυγχάνει απρόοπτος ρευστός όχι τόσο γενναιόδωρος κάπου. Θα τον δουλέψετε δυνατά έως και την τελευταία ημέρα του τόσο για να αποφύγετε τυχόν…. Χασούρες όσο και για να κερδίσετε κάτι από αυτά που επιδιώκετε. Στην εργασία τα οικονομικά τον έρωτα αλλά και την προστασία της υγείας σας. Προσπαθήστε να μην χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας και στα πολύ σοβαρά που μπορούν να περιμένουν αναμείνατε στο Ιούλιο .Σίγουρα από εκεί και μετά θα είναι αλλιώς. ΕΥΝΟΊΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Από Κυριακή έως και Τρίτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Παρασκευή και Σάββατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάπως περίεργη φαντάζει η προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και όπως φαίνεται κάτι περίεργο αρχίζει να πλανάται στον … αέρα. Να είναι άραγε η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη πού θα γίνει απέναντι σας στην 21η του μήνα και ότι προοιωνίζει? Διόλου απίθανο αλλά είναι και αυτός ο .. τζαναμπέτης ο Ερμής που είναι κόντρα σας και γίνεται την Πέμπτη και ανάδρομος. Καταστρώστε πρόγραμμα λοιπόν και μην αφήσετε τίποτε και κανέναν τομέα χωρίς να ψάξετε τόσο τις δυνατότητες όσο και τις αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν . Σε κάθε περίπτωση ακόμα και εκεί που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε μπορείτε να βρείτε μία εναλλακτική παρά να φθάσετε στο τέλος του μηνός με ανοιχτά θέματα και εκκρεμότητες είτε πρόκειται για την δουλειά είτε και τα οικονομικά ή τις σημαντικές σας σχέσεις. ΕΥΝΟΊΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Κυριακή Δευτέρα και Κυριακή 21.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του και αυτό μόνο καλό είναι για σας αφού ο Ιούλιος θα έλθει σίγουρα με καλύτερες προδιαγραφές. Είναι κάπως περίεργη για όλους μας αυτή η εβδομάδα καθώς στο τέλος της η θα φέρει μία Ηλιακή έκλειψη και μία νέα Σελήνη αλλά από ότι φαίνεται μόνο το μέσον της μπορεί να σας προβληματίσει κάπως. Περισσότερο αυτό συνδέεται με εσάς του πρώτου δεκαημέρου και λιγώτερο με τους υπολοίπους του ζωδίου σας. Από την άλλη διανύουμε ακόμα το διάστημα του ζωδίου των Διδύμων – έως τις 20 φυσικά - και αυτό δίνει μία μικρή εύνοια ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις σε σας. Στην δημιουργικότητα τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σας. Βελτιώσεις με αργό βηματισμό λοιπόν. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Κυριακή Δευτέρα Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι κυρίως ο Άρης που από τις 14 Μαρτίου περί[που που έχει περάσει στο ζώδιό σας δεν σας έχει επιτρέψει στιγμή να ησυχάσετε. Οι εναλλαγές από το … ζεστό στο κρύο είναι πολλές ενώ εσείς για πολλούς και διάφορους λόγους είσαστε αναγκασμένοι να κινείσθε σε ρυθμούς … γκάζι – φρένου. Ευτυχώς ο Ιούνιος τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του έτσι που να μπορέσετε και εσείς να βρείτε τους ρυθμούς και να μειώσετε την κούραση τα νεύρα και τις ανασφάλειές σας. Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως πιο βατή για στο ξεκίνημα και το μέσον της γιαυτό προτιμείστε τα δύσκολα και τις διάφορες εκκρεμότητες όπου αυτές υπάρχουν να μην τις αφήσετε προς το τέλος της. Ο Ιούνιος δοκιμάζει αντοχές σχέσεις και συνεργασίες γιαυτό μείνετε προσεκτικοί και ψύχραιμοι. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Παρασκευή και Σάββατο.

ζώδια ΙουνίουΒίκη Παγιατάκηαστρολογικές προβλέψειςζώδια