Lifestyle|18.12.2018 11:07

Γιάννης Πάριος: «Θα ήθελα άλλη μία ζωή» (vid)

Newsroom

Ο Γιάννης Πάριος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και μίλησε ανοιχτά για πολλά ζητήματα.

Εκεί, ανάμεσα στα υπόλοιπα, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε ότι «σε αυτή ζωή, όση ζάχαρη και να ρίξεις μια πίκρα θα μείνει», ενώ λίγο παρακάτω, στην ερώτηση «τι είναι ζωή;», απάντησε πως «σε καμία περίπτωση δεν είναι μια μπούρδα», όπως είχε απαντήσει παλαιότερα ο Αριστοτέλης Ωνάσης, και πως θα ήθελε «άλλη μια ζωή».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως κάθε βράδυ ζητά συγγνώμη προς όλους τους ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν έχει βλάψει κάποιον, ενώ -βασικά- θα ήθελε να ζητήσει από τον πατέρα του ο οποίος πέθανε επειδή ο τραγουδιστής δεν είχε λεφτά για να πληρώσει γιατρούς και να του σώσει τη ζωή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είπε ποτέ στα παιδιά του να μην κάνουν κάτι, αλλά τους έδωσε παιδεία και αγωγή για να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Παραδέχτηκε, όμως, ότι οι δύο πρώην σύζυγοί του -ειδικά για τη Σοφία Αλιμπέρτη είπε πως είναι έξυπνη- διαπαιδαγώγησαν σωστά τα παιδιά του.

Για τον Χάρη Βαρθακούρη, τον μεγάλο γιο του και τραγουδιστή, τόνισε ότι «είχε την ατυχία να έχει πατέρα τον Πάριο», εννοώντας ότι θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα χωρίς κάποιοι να θυμούνται πολύ συχνά ότι προέρχεται από μουσικό «τζάκι» κι από τον ίδιο.  

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΓιάννης Πάριος