Lifestyle|22.07.2020 15:15

Νταν Μπιλζέριαν: Ο «Βασιλιάς του Instagram» στην Ελλάδα με τα κανόνια του

Newsroom

Κάθε χρόνο η χώρα μας μπαίνει στα πρωτοσέλιδα του τύπου που ασχολείται με το lifestyle παγκοσμίως. Οι πανέμορφες θάλασσες και ειδικά ο τουρισμός στα νησιά προσελκύουν όλο και περισσότερους διάσημους. Από «γαλαζοαίματους», μέχρι σταρ του σινεμά, μοντέλα πρώτης γραμμής, διάσημους αθλητές και «βασιλιάδες» του Instagram

Ο εκκεντρικός 39χρονος, Νταν Μπιλζέριαν, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες για διακοπές στην Ελλάδα με το πολυτελές σκάφος του και φυσικά τις καλλίγραμμες κοπέλες του. Έγινε διάσημος προβάλλοντας διαρκώς το καλογυμνασμένο του σώμα στα social media και τα καλλίγραμμα μοντέλα που πάντα τον περιτριγυρίζουν. Είναι δεινός παίκτης πόκερ, λατρεύει τα όπλα και δεν πάει πουθενά χωρίς τη γάτα του, την οποία έχει κάνει το ίδιο διάσημη με εκείνον. 

Ο Νταν Μπιλζέριαν έχει δημοσιεύσει διάφορα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram από τις διακοπές του στη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πουθενά την ακριβή τοποθεσία. Απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας και τον ήλιο κάνοντας βουτιές παρέα με τα κορίτσια του, ενώ παράλληλα μαζί του στο σκάφος έχει και κανόνια. 

T
T
T

Ο 39χρονος άντρας γεννήθηκε στη Φλόριντα, έχει ρίζες από την Αρμενία και κληρονόμησε την περιουσία του από τον πατέρα του που δραστηριοποιούνταν στη Wall Street, άλλοτε νόμιμα κυρίως όμως παράνομα. Μετρά πάνω από 32 εκατομμύρια ακολούθους λόγω του εκκεντρικού στιλ ζωής του, που παρουσιάζει πολλές γυναίκες, γιοτ, ιδιωτικά αεροσκάφη, ταξίδια σε όλο τον κόσμο και πολυτέλεια δίχως αιδώ. Τον Ιούνιο του 2015 ο Μπιλζέριαν ανακοίνωσε ότι θα βάλει για Πρόεδρος της Αμερικής, αλλά τελικά στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ.

instagramΝταν Μπιλζέριαν