Lifestyle|02.08.2020 15:21

Βουτιά στον έρωτα για Γιώργο Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια

Φωφώ Μπόνιου

Με μια βουτιά στα βαθιά και φορώντας τα μαγιό τους, Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια ενημέρωσαν τους followers τους ότι η σχέση τους επισημοποιείται. Το post της εντυπωσιακής ομολογουμένως Κρίστης «χίλιες φορές ναι» με τα hashtags «#isaidyes», «#τοειπατοποιημα», «#τακαστραπεσανε», φώτισε το γεγονός. Το ζεύγος δεν σχολίασε τις ευχές και τα συχαρίκια των φίλων και γνωστών που κατέκλυσαν τον λογαριασμό της Θεσσαλονικιάς ψυχολόγου, με τα views -τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας- του σχετικού βίντεο να φθάνουν τα 28.000.

Κρίστη και Γιώργος γενικά αποφεύγουν τις πολλές κοινές δημοσιεύσεις φωτογραφιών. Με εξαίρεση τη βουτιά-πρόταση γάμου και την εμφάνιση με την τούρτα γενεθλίων ανά χείρας σε πάρτι-έκπληξη για τα 42χρονα γενέθλια του tattoo artist και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών, δεν υπάρχουν άλλες κοινές φωτογραφίες τους στα προφίλ και των δύο.  Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από έναν χρόνο και ο έρωτάς τους ήρθε με την πρώτη ματιά. Η Κρίστη Καθάργια είναι χωρισμένη και μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, το οποίο στο Ιnstagram χαρακτηρίζει «Buddha». Εργάζεται ως ψυχολόγος, ωστόσο συχνά-πυκνά κάνει και φωτογραφίσεις ως μοντέλο, αφού διαθέτει καλλίγραμμο κορμί και εντυπωσιακά πράσινα μάτια. Αγαπά το τένις και τα ταξίδια, αλλά κυρίως τις βόλτες με τον γιο της.

T

Η πρώτη επαφή του Γιώργου με την Κρίστη έγινε το περασμένο καλοκαίρι, μέσα από κοινές παρέες. Εκτοτε είναι μαζί και αγαπημένοι, και γι’ αυτό αποφάσισαν χαλαρά, όπως αναφέρουν στο περιβάλλον τους, να προχωρήσουν στην επισημοποίηση της σχέσης τους. Οσο για τον γάμο, προς το παρόν και λόγω της κατάστασης με την πανδημία, δεν θα γίνει άμεσα, αλλά από τη νέα χρονιά.

T

Εξάλλου οι όρκοι αγάπης δόθηκαν για τους δύο νέους που βιώνουν τον απόλυτο έρωτα. Ο Γιώργος Μαυρίδης αυτό το διάστημα ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου και διατηρεί tattoo στούντιο. Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε μέσα από το «World Party» με το Σάκη Τανιμανίδη και εν συνεχεία τον είδαμε στο «Nomads» αλλά και σε δύο ταξιδιωτικά κόνσεπτ. Εντονη όμως είναι η φιλανθρωπική δράση του, κυρίως για ανάγκες παιδιών, ενώ και για τα αδέσποτα έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτ ευαισθητοποίησης του κοινού. 

T

Γιώργος ΜαυρίδηςΚρίστη Καθάργια