Lifestyle|05.08.2020 13:43

Tα ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου: Ιχθύ, η Σελήνη σε προτρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες

Newsroom

Με την αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον Υδροχόο - γίνεται στις 3 και επηρεάζει περισσότερο Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους - αλλά και δύο πλανητικές αλλαγές έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Στις 6 Αυγούστου ο Ερμής - επικοινωνία, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις λογαριασμών, εντύπων, εγγράφων και λογαριασμών - από τον Καρκίνο μετακινείται στον Λέοντα. 

Ανάσα για Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους. Προσοχή θα απαιτηθεί από Σκορπιούς, Ταύρους και Υδροχόους. Στις 8 είναι η Αφροδίτη -οικονομικά, σχέσεις, αισθηματικά- που περνάει από τους Διδύμους που ήταν από τις αρχές Απριλίου στον Καρκίνο. Χαρά για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς, Ταύρους και Παρθένους. Προσοχή από Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε προβληματίζουν. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία σου για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και πληγές βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να ξεπεράσεις θέματα του παρελθόντος καθώς η αισιοδοξία σε βοηθά να δεις τα θετικά σημεία του συντρόφου σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε στεναχωρεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που ήρθε η στιγμή να δεις με μεγαλύτερη θετικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν, φρόντισε βέβαια να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μην υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Το απόγευμα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που έρχονται από το παρελθόν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εσένα.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και μπορείς να επικεντρωθείς στις φιλικές παρέες θέλοντας να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα σε βοηθά να δεις με αισιοδοξία τα όνειρά σου και να πραγματοποιήσεις τις ιδανικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά τους.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα επιλέγοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσένα μπροστά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά για εσένα καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την επίτευξη ενός κοινού επαγγελματικού στόχου. Η σημαντική εύνοια είναι μαζί σου αν επιθυμήσεις να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και αφοσιώνεται σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς, καλά θα κάνεις να το έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δείχνεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα να δουλέψει σκληρά ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρχει και το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες απογειώνοντας την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μία νέα γνωριμία που θα παιχτεί καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Η διασκέδαση θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη συντροφιά του προσώπου που έχεις στο πλευρό σου και θα εξομαλύνει καταστάσεις μπορεί να δυσκόλεψαν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα αποτελέσει σταθμό για την προσωπική σου πορεία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που έρχονται και μπορεί να αφορούν προτάσεις από το εξωτερικό που σου κεντρίζουν την προσοχή. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία καθώς οι συνθήκες θα λειτουργήσουν πολύ θετικά για εσένα.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και από το πρωί έχεις σημαντική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις σε σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα σε βοηθά να ηρεμήσεις και να βρεις ιδανικές λύσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία σου σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου λύνοντας καταστάσεις της καθημερινότητας και απολαμβάνοντας το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, ηρεμώντας έντονα συναισθήματα και ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να επιβιώσεις συζητήσεις οικονομικής φύσης με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα ή στη δουλειά καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές δράσεις ευνοούνται για αυτό μη χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επιδιώκεις να επικεντρωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και είναι σημαντικά για εσένα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Αισθηματικά

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και να δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις από νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς γοητεύεις τους πάντες και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να ισορροπήσεις καταστάσεις που θα έχουν τους πάντες ευχαριστημένους. Η θετική σκέψη και διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να πείσεις τους γύρω σου για το κίνητρο σου.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα καθώς είναι απαραίτητο να κλείσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα σου δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ξεπεράσεις όποια εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα νιώσεις ότι έχεις έντονη οικειότητα μαζί της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρόλο το άγχος που μπορεί να υπάρχει έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά απέναντι στον εαυτό σου. Η γρήγορη αντίληψη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό και εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την θετικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες παρέες και συζητήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Αισθηματικά

Δεν θα διστάσει να δείξει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς αυτά θα απογειώσουν τη σχέση και θα δημιουργήσουν εξαιρετικές συνθήκες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για συζητήσεις που αφορούν σε εμπορικά ζητήματα και συνεργασία σε σχέση με την επικοινωνία καθώς η αυτοπεποίθηση που δείχνεις θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτάσεις που σου γίνονται.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε ευνοήσουν οικονομικά.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα καθώς οι συμφωνίες που καλείσαι να κλείσεις μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Ιδανικές είναι οι συνθήκες και στην επαγγελματική σου ζωή παρ’ όλες τις κόντρες που μπορεί να προκύψουν με τους ανωτέρους σου, είναι γεγονός ότι θα ξεπεραστούν.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και θέλεις να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που μπορούν να σε συμβουλέψουν. Το εξάγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή επικοινωνίας και χαράς.

Αισθηματικά

Έχεις τη διάθεση να γίνεται εξαιρετικά γαλαντόμος και γενναιόδωρος με το ταίρι σου καθώς μπορείτε να λύσετε πιθανά ζητήματα που σας αναστάτωσαν και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις κοντινές σου παρέες μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικά βήματα μπορείς να κάνεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις γενναιοδωρία και κατανόηση στα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Έχει δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επιτυχημένες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ζητήματα του παρελθόντος οικονομικής φύσεως στο προσκήνιο που φαίνεται να κλείνουν με εξαιρετικό τρόπο για εσένα.

Αισθηματικά

Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα απογειώσει τη σχέση σου και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε οικονομικά κεφάλαια καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν χρήματα από το παρελθόν που ακόμα δεν έχεις λάβει, ήρθε η ώρα να έρθουν στα χέρια σου και να δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω το απόγευμα θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να είσαι θετικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε στόχους που μπορεί να έχετε από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν καθώς εντυπωσιάζονται από τη γοητεία και την αισιοδοξία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που έχεις θα φανούν ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να προχωρήσεις με γρήγορα και αποφασιστικά βήματα. Η επιτυχία των επαγγελματικών επιλογών είναι βέβαιη καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται.

ζώδια Αυγούστουαστρολογικές προβλέψειςζώδια