Lifestyle|19.08.2020 16:49

Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Ανιστον: Συνεργασία έκπληξη 15 χρόνια μετά τον χωρισμό

Newsroom

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον και ακόμα περισσότερο για την υποτιθέμενη επανένωση του πρώην ζευγαριού, που πλέον έχει ακολουθήσει διαμετρικά αντίθετους δρόμους. Μπραντ και Άνιστον, που πήραν ένα πολύκροτο διαζύγιο λόγω της σκανδαλώδους ανάμιξης της Αντζελίνας Τζολί η οποία θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, πρόσφατα συγκέντρωσε όλα τα φλας των δημοσιογράφων όταν συναντήθηκε στα backstage των βραβείων SAG. Η απέλπιδα προσπάθεια του Πιτ να πιάσει το χέρι της Άνιστον μεταφράστηκε από πολλούς ως ένα πρώτο βήμα σε μια πιθανή επανασύνδεση.

Αν όχι στην ερωτική, πάντως στην επαγγελματική τους ζωή Μπραντ και Άνιστον ξανασυναντιούνται σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline αφού όπως φαίνεται θα λάβουν μέρος στη διαδικτυακή αναβίωση της επικής νεανικής κωμωδίας του 1982 «Fast Times at Ridgemont High» («Πλακατζήδες και μπουμπούκια»).

Το event θα μεταδοθεί την Παρασκευή 20 Αυγούστου live από την σελίδα της CORE & Test Company, της οργάνωσης που σύστησε ο Σον Πεν για τη διενέργεια τεστ για τον Covid-19.. Για τους Ελληνες φανς η προβολή θα αρχίσει στις 4 το πρωί του Σαββάτου 21 Αυγούστου ώρα Ελλάδας. Είναι η δεύτερη φορά έπειτα από 19 χρόνια που ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον θα συναντηθούν στα πλατό ενός πρότζεκτ. Η πρώτη φορά είχε γίνει το 2001 σε ένα και μοναδικό επεισόδιο των «Friends».

  

Ανάμεσα σε εκείνους που θα πάρουν μέρος στην ανάγνωση του έργου θα είναι οι: Μόργκαν Φρίμαν, Τζούλια Ρόμπερτς, Σάια ΛαΜπέφ, Μάθιου Μακόναχι, Ντέιν Κουκ κ.άλ. 

Τζένιφερ ΆνιστονΜπραντ Πιτ