Lifestyle | 24.12.2018 09:32

Τα ζώδια της Δευτέρας (24/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ζητήµατα σχετικά µε την οικογένεια και το σπίτι. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς λέει πως κατευθύνεις συζήτηση και δράση εκεί που θέλεις. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Ουρανό στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως µια παρορµητική συµπεριφορά χαλάει ότι «έχτιζες» όλη µέρα.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί ανάγκη να επικοινωνήσεις µε το περιβάλλον σου. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως φιλικό πρόσωπο σου δείχνει έµπρακτα την αγάπη του. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ουρανό στον Κριό φέρνει στο µυαλό παρελθοντικά γεγονότα που σε εκνευρίζουν.

Δίδυµοι

Τα οικονοµικά σου είναι ψηλά στις προτεραιότητές σου, καθώς τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα. Η Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως επαγγελµατικό ζήτηµα στέφεται µε επιτυχία. Το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει παρεξήγηση µε φίλο σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τραβάει την προσοχή, ιδιαίτερα αυτών που εκτιµάς σε επαγγελµατικό ή προσωπικό επίπεδο. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως καταφέρνεις αυτό που θέλεις κερδίζοντας συµµάχους. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει αλλαγή στα επαγγελµατικά.

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί αίσθηση πως υπάρχει κόσµος που σε επιβουλεύεται. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς φέρνει ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονοµικό ζήτηµα, ιδιαίτερα µε δηµόσιο ή ιδιωτικό οργανισµό. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό συνιστά προσοχή σε µετακινήσεις και ταξίδια.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί διάθεση να συναναστραφείς κόσµο! Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως σε θαυµάζει συνεργάτης που εκτιµάς. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως η παρορµητική διάθεση σε ωθεί να πεις πράγµατα που ακούγονται «κάπως».

Ζυγός

Τα επαγγελµατικά σε απασχολούν καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο δεν αφήνει να ξεχαστούν. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς δείχνει πως διαπραγµατεύεσαι σωστά επαγγελµατικό ζήτηµα, καθώς βοηθάει η διάθεσή σου. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνει συγκρούσεις µε συνεργάτη.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο µυαλό ιδέες για ταξίδι-αστραπή λίγων ηµερών ή µονοήµερη εκδροµή. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως εκδροµή µε παρέα είναι το καλύτερο για εσένα. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό υπενθυµίζει κάποιες καθηµερινές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή µε συναισθήµατα. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η σπιτική ενασχόληση βοηθάει τη διάθεσή σου. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως υπάρχει αντιπαράθεση µε τον/τη σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η επαφή µε αγαπηµένους φτιάχνει τη διάθεση. Η Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που σε υποστηρίζουν. Η υπεροχή σου είναι ξεκάθαρη όµως το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό σε κάνει να φερθείς λάθος.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και χρησιµοποιείς το οργανωτικό σου πνεύµα τελειώνοντας εργασιακό project ή δουλειά. Το τρίγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ενέργειά σου βοηθάει. Ασχολήσου µε σηµαντικά ζητήµατα, καθώς το τετράγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει έκτακτες αγγαρείες.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει πως η ηµέρα είναι καλή στα αισθηµατικά. Το τρίγωνό της µε τον Αρη στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως το φλερτ προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει έχει ανταπόκριση. Αργότερα το τετράγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα.

ζώδιαωροσκόπιο