Lifestyle|08.09.2020 19:24

Big Brother: Οργισμένες αντιδράσεις για χυδαίο σχόλιο παίκτη για βιασμό σε live μετάδοση

Newsroom

Την αποπομπή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother ζητούν εξαγριωμένοι χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming του ΣΚΑΙ. Η αιτία για τις αντιδράσεις δόθηκε εξαιτίας ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και στο οποίο ο παίκτης μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Ο βιασμός μιας ήδη κακοποιημένης κοινωνίας...

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους δύο συμπαίκτες του, οι οποίοι ακούν ατάραχοι το σχόλιο του Αλεξανδρίδη:

T

Οι χρήστες του Twitter δεν πίστευαν όσα άκουσαν και οι αναρτήσεις έπεσαν βροχή:

T
T
T

Παράλληλα άλλοι χρήστες υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω παίκτης μιλάει απαξιωτικά για το γυναικείο φύλο. Μάλιστα στο πρώτο live του reality έκανε μπροστά στις κάμερες ομοφοβικά σχόλια.

T

Μάλιστα ένας χρήστης του Twitter έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο στη σύζυγο του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, η οποία του απάντησε ότι έχει ενημερώσει τον παρουσιαστή και εκείνος με τη σειρά του μίλησε με την παραγωγή του reality.

T

Από την άλλη πλευρά εδώ και αρκετές ώρες το hashtag #cancelbigbrother είναι πρώτο trend στο Twitter με πλήθος από χρήστες να ζητούν την ακύρωση του reality, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόλουθοι του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Instagram τού εξαπέλυσαν επίθεση.

βιασμόςBig BrotherΑντώνης Αλεξανδρίδης