Lifestyle|25.12.2018 13:43

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με τον Κοτσοβό πηγαίναμε για γάμο» (vid)

Newsroom

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα προσωπικά της, αποκαλύπτοντας πως με τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κοτσοβό, σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία του οποίου η παρουσιάστρια είχε σκίσει τη μπλούζα σε νυχτερινό κέντρο όταν τον είδε με άλλη αγκαλιά. Ο Γιώργος Κοτσοβός, είναι 30 χρονών και έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στον Βόλο, ενώ εργάζεται στην οικοδομική επιχείρηση του πατέρα του «Εργοδομική», που εδρεύει στο Πόρτο Χέλι. Αγαπά πολύ τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το wakeboard, τα ταξίδια και του αρέσει να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο παρέα με καλούς του φίλους.

«Είχα μία σχέση που είχα δημοσιοποιήσει. Είχε γνωρίσει τους γονείς μου και είχα γνωρίσει τους γονείς του. Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε. Αυτή τη σχέση την είχα πλάσει, όπως όλα τα κορίτσια ιδανικά στο μυαλό μου. Πίστευα πως αυτός είναι ο άνθρωπος που θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου γιατί αυτά τα βιώματα έχω. Έτσι είναι ο μπαμπάς και η μαμά μου». 

Τατιάνα ΣτεφανίδουΚωνσταντίνα Σπυροπούλουγάμος