Lifestyle|02.10.2020 17:21

Αγριες Μέλισσες: Ο αδελφός του Μαρτάκη στα γυρίσματα της σειράς - Οι πρώτες εικόνες

Newsroom

Εξελίξεις που δημιουργούν αντικρουόμενα συναισθήματα περιμένουν τους θεατές της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου - Ελλη Τρίγκου - Δανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, επιστρέφει με νέα πρόσωπα - ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Νικόλα Πολιτάκη - και σεναριακές ανατροπές. 

Ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη θα υποδύεται έναν άντρα της ασφάλειας, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σειρά. Συγκεκριμένα, ο νέος ηθοποιός θα ταράξει τη ζωή του Θωμά Κυπραίου, καθώς θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του και θα τον οδηγήσει στο δικό του φινάλε. Μάλιστα, ο Νικόλας Πολίτης δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. 

T
T
T

Νικόλας Πολιτάκης: «Ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί με γεμίζει»

Ο Νικόλας Πολίτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον ρόλο του στις «Άγριες μέλισσες» και για το πώς είναι οι σχέσεις του με τον αδελφό του, Κώστα Μαρτάκη

«Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση ότι είμαι αδελφός του Κώστα, αλλά ότι είναι για καλό γίνεται. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου από τα 18 αλλά δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά. Με πήρε η μπάλα και προσπάθησα να βιοποριστώ με άλλους τρόπους, την αντρική ραπτική όπου φτιάχνουμε κοστούμια σε ένα ατελιέ στο Κολωνάκι. Κάνω φίτινγκ. Έχω 1,5 χρόνο που είμαι σε δραματική σχολή κι η υποκριτική έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου. Στην ουσία επειδή είμαι εξωστρεφής άνθρωπος ήθελα να ασχοληθώ με αυτό γιατί με γεμίζει και με κάνει να χαμογελώ» ανέφερε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

 
T

«Ο Κώστας δεν με έκρυβε, έχει κι αυτός την προσωπική του ζωή, οπότε για αυτό δεν έδωσε έκταση και δεν του αρέσει να το κάνει. Είμαστε αδέρφια από διαφορετικούς πατεράδες, δεν μοιάζουμε καθόλου, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Οι πατεράδες μας έκαναν παρέα κι είχαμε τόσο δέσιμο. Όταν έμαθε ότι θα είμαι στις Άγριες μέλισσες, μου είπε έλα μελισσάκι. Καμάρωσε» πρόσθεσε.

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1γυρίσματαΚώστας Μαρτάκης