Lifestyle|19.10.2020 18:04

Big Brother: Η Αφροδίτη χόρεψε twerking και έκανε σπαγγάτο στην εκπομπή του Μουτσινά

Newsroom

Στο επεισόδιο του «Big Brother», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/10), οι παίκτες ψήφισαν ποιον συμπαίκτη τους ήθελαν προτεινόμενο για να φύγει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Τελικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν πέντε. Ο λόγος για τον Χρήστο Βαρουξή, τη Ραμόνα, την Άννα Μαρία, την Αφροδίτη και τη Σοφία Δανέζη. Το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει και έκρινε το αποτέλεσμα της αποχώρησης. Ο Χάρης Βαρθακούρης, ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γεγονός που έφερε κλάματα σε αρκετούς συγκατοίκους. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/10), η «Ντίντι» έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε στην εκπομπή του, χορεύοντας twerking και κάνοντας σπαγγάτο. Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να αφήσει την εκρηκτική εισβολέα χωρίς δώρο και την έδωσε ένα τσαμπί μπανάνες.

Λίγα λεπτά πιο πριν, όμως, η Αφροδίτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για την εμπειρία της στο «Big Brother», τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία. «Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα – Μαρία είναι ένας ρόλος και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε π.χ. ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε». 

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πέρασε σε μια αποκάλυψη για τα μηνύματα που δέχεται στα social media. «Έχω δεχτεί πιο πολλά αρνητικά μηνύματα, παρά θετικά. Δέχομαι μηνύματα επιθετικά, αλλά είμαι τόσο εξοικειωμένη με αυτό. Είμαι συνηθισμένη με αυτό από τη στιγμή που εκτίθεμαι. Μιλάμε για πολύ μίσος, κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει».

ΣΚΑΪΑφροδίτηΙωάννα ΜαλέσκουΝίκος ΜουτσινάςBig Brother