Lifestyle|25.10.2020 16:40

Adele: H εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Saturday Night Live - «Έφερα τον μισό εαυτό μου»

Newsroom

Την καλύτερη και πιο ξεκούραστη φάση της ζωής της περνάει η ποπ σταρ Αντέλ (Adele), η οποία δίχασε τους θαυμαστές της με την απόφασή της να αποσυρθεί για ένα μεγάλο διάστημα από τον κόσμο της μουσικής. Η Αντέλ φαίνεται ότι βρήκε τον εαυτό της ύστερα από το διαζύγιό της και έχει κάνει ριζικές αλλαγές. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της κάθε φορά κάνουν... πάταγο.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια παρουσίασε για πρώτη φορά το «Saturday Night Live». Αυτοσαρκάστηκε για την απώλεια βάρους της και διακωμώδησε το «Bachelor». «Θεέ μου, είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω αυτό το σόου. Όχι μόνο λατρεύω πραγματικά αυτό το σόου, αλλά είναι αυτό το σόου που ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική πριν από 12 χρόνια. Βλέπετε, ήμουν προσκεκλημένη πίσω στο 2008, όταν η Sarah Palin ήταν εδώ με την Tina Fey, οπότε προφανώς μερικά εκατομμύρια ανθρώπων συντονίστηκαν για να το δουν. Και τα υπόλοιπα πια έχουν περάσει στην ιστορία. Τώρα, δεν ξέρω τίποτα για την αμερικανική πολιτική, εννοώ είμαι Βρετανίδα ξέρετε, και δε θέλω να σχολιάσω κάτι υπερβολικά… πολιτικό, αλλά θα πω μόνο αυτό: Sarah Palin, ευχαριστώ για όλα» ανέφερε, αρχικά, η 32χρονη. Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της τραγουδίστριας.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά, η Αντέλ (Adele) επέλεξε να φορέσει ένα στενό βελούδινο φόρεμα, που έδειχνε πόσο έχει αδυνατίσει, είχε ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια της, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω. «Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά, πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε. Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορονοϊό... έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή» συμπλήρωσε με χιούμορ.

Η Αντέλ (Adele), η οποία δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο κομμάτι της παρουσίασης, δήλωσε ότι ήταν τρομοκρατημένη για αυτό το εγχείρημα, ενώ διευκρίνισε πως ένας από τους λόγους που το τόλμησε ήταν επειδή το νέο της άλμπουμ δεν είναι ακόμη έτοιμο. «Ξέρω πως έχει συζητηθεί πολύ που είμαι απλώς η παρουσιάστρια της βραδιάς. Του στυλ "γιατί δεν είναι εκείνη η προσκεκλημένη τραγουδίστρια". Υπάρχουν κανα δυο λόγοι. Το άλμπουμ μου δεν έχει ολοκληρωθεί και επίσης φοβάμαι υπερβολικά πολύ να κάνω και τα δύο. Προτίμησα να βάλω μερικές περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί- ή έξι- και να δω τι θα συμβεί» τόνισε, δείχνοντας τα μαλλιά της. Παρόλα αυτά, τραγούδησε κατά τη διάρκεια του σόου και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

κιλάSaturday Night LiveτραγουδίστριαΑντέλ