Lifestyle|27.10.2020 14:10

Κορφιάτικα Βραβεία: Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο και ο Μπισμπίκης έφυγε εκνευρισμένος

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (26/10), πραγματοποιήθηκε η απονομή των θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ωστόσο, μια απουσία και μια αποχώρηση φαίνεται ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο Ζωή Λάσκαρη, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της το επέτρεπαν και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε από την εκδήλωση «εκνευρισμένος γιατί το βραβείο ήθελαν να τον δώσουν σε άλλον ηθοποιό»

«Η εκδήλωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο. Με μεγάλη χαρά συμμετέχουν όλοι οι ηθοποιοί. Συνήθως σου στέλνουν ένα email που σε ενημερώνουν για την ημερομηνία και επειδή ίσως να έχεις κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις εκείνη τη μέρα, ενημερώνεις για την απουσία σου» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος. 

«Υπήρχε ένα βραβείο, το οποίο θα δινόταν στη Μαρία Κίτσου και ένα άλλο στον Βασίλη Μπισμπίκη. Στα πρώτα λεπτά της διοργάνωσης, ο Βασίλης αποχώρησε. Και όταν ενημερώθηκαν -δεν μπορεί να είναι τυχαίο- ότι επειδή η Μαρία Κίτσου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, θα έδιναν το βραβείο σε άλλον καλλιτέχνη. Απ' ότι μου μεταφέρουν, είπαν ότι θα αποσύρουν το βραβείο και θα το έδιναν αλλού. Μόλις κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει ο Βασίλης Μπισμπίκης, τον έκανε να αποχωρήσει. Βέβαια, από την μεριά του, ο Προέδρος και Ιδρυτής της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, κ. Δημήτρης Μουζακίτης, μίλησε με την εκπομπή και αυτό που είπε είναι ότι ο ηθοποιός αποχώρησε γιατί είχε ένα οικογενειακό θέμα. Έπρεπε να φύγει για έναν προσωπικό λόγο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», πυροσβεστικά λειτούργησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος καθόταν στις πρώτες θέσεις και όταν ο κ. Μουζακίτης είπε ότι αποσύρεται το βραβείο της Μαρίας Κίτσου, εκείνος είπε φωναχτά να μην αποσυρθεί κανένα βραβείο. Το βραβείο, τελικά, της Μαρίας Κίτσου το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης.

ηθοποιόςΚορφιάτικα ΒραβείαΒασίλης ΜπισμπίκηςΜαρία Κίτσου