Lifestyle|29.10.2020 11:26

Μαρία Κίτσου: Η πρώτη αντίδρασή της μετά την απουσία της από τα Κορφιάτικα - «Ήταν μια άτυχη στιγμή»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγριες Μέλισσες» και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη με την απόσυρση του βραβείου της στα Κορφιάτικα. Η απουσία της Μαρίας Κίτσου, η οποία θα παραλάμβανε το βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» και η αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκηδημιουργήσαν αναστάτωση στους παρευρισκόμενους και ποικίλα σχόλια.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Μουζακίτης: Ο πρόεδρος των Κορφιάτικων εξηγεί τι έγινε με Κίτσου και Μπισμπίκη

«Το βραβείο το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο σκηνοθέτης μου. Έλειπα γιατί είχα γυρίσματα, είναι απλό. Το είχα δηλώσει κιόλας. Έτυχε ένα έκτακτο νυχτερινό γύρισμα και δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι, όσο και να ήθελα. Το θεωρώ όλο το περιστατικό ατυχές, ήταν η κακιά στιγμή» ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός, ενώ για την αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη που αποχώρησε εκνευρισμένος από την εκδήλωση, όταν προτάθηκε να δοθεί το βραβείο της αλλού, είπε: «Ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, τον αγαπώ πολύ παρά τα όσα μου κάνει στο σίριαλ, αλλά βλέπω ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι "σπαθί" και τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».

Μιλώντας για τις εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε: «Τα γυρίσματα της φυλακής έχουν τελειώσει. Δεν έχω σκεφτεί πώς θα ήθελα να είναι το τέλος της Ελένης. Έχω εμπιστοσύνη στη Μελίνα και στον Πέτρο και πιστεύω θα με εκπλήξουν κι εμένα. Ναι θα ήθελα η Ελένη με τον Λάμπρο να καταλήξουν μαζί στη ζωή ή στον θάνατο».

Κορφιάτικα ΒραβείαβραβείαΜαρία ΚίτσουΆγριες μέλισσες