Lifestyle|12.11.2020 10:05

Εύα Σιμάτου: Οι βίαιες σκηνές στις Άγριες Μέλισσες και η σχέση της με την πεθερά της, Μπέτυ Αρβανίτη

Newsroom

Η Εύα Σιμάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», για το αν φοβάται μην ταυτιστεί τηλεοπτικά με τους ρόλους της «κακιάς» και για το πόσο άνετα νιώθει με τις βίαιες σκηνές. «Τρομάζω όταν εμπεριέχουν βία τα γυρίσματα. Είναι δύσκολο να το υποστηρίξεις. Ο ρόλος μου στις "Άγριες Μέλισσες" είναι εντελώς κόντρα. Δεν με φανταζόμουν σε κάτι ανάλογο. Σαν Εύα κινούμαι σε πιο αέρινα και πιο γλυκά πράγματα. Ήταν μεγάλη η έκπληξή μου όταν μου το πρότειναν. Είπα αμέσως το "ναι” και μετά ακολούθησαν δύο δοκιμαστικά» ανέφερε η ίδια.

Η Εύα Σιμάτου στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται τη Μαίρη Χατζίδου, η οποία είναι καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Η ίδια έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της, ενώ αντιπαθεί την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις. Η κρατούμενη έχει, μάλιστα, κοντινές σχέσεις με τον Διευθυντή των φυλακών, τον Μάνο Βόσκαρη (Βασίλης Μπισμπίκης), ενώ τόσο η ίδια όσο και εκείνος κάνουν κόλαση τη ζωή της Ελένης. «Η Χατζίδου είναι σκληρή, σαγηνευτική, επιθετική, υπολογίζει την κάθε της κίνηση και από την άλλη είναι πολύ βαθιά τραυματισμένη» τόνισε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Εύα Σιμάτου αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Αλέξη Σταμάτη και τον μονάκριβο γιο της, Ερμή, αλλά και στη σχέση της με την αγαπημένη της πεθερά Μπέτυ Αρβανίτη. «Είναι μία δυναμική γυναίκα και σπουδαία ηθοποιός. Με έχει δει σε όλες τις παραστάσεις, με ενδιαφέρει η γνώμη της και τη συμβουλεύομαι. Μπορεί σαν πεθερά να μην είναι κλασική αλλά σαν γιαγιά είναι πολύ κλασική», τόνισε.

The 2night showΑλέξης ΣταµάτηςΆγριες μέλισσεςΕύα Σιμάτου