Lifestyle|03.01.2019 14:43

Η Μαντόνα άλλαξε τον χρόνο στο ιστορικό μπαρ Stonewall Inn (pics)

Newsroom

Οι θαμώνες του ιστορικού μπαρ Stonewall Inn της Νέας Υόρκης έμειναν άφωνοι, βλέποντας την παραμονή πρωτοχρονιάς ανάμεσά τους την ίδια τη Βασίλισσα της Ποπ,  Μαντόνα!

Όσοι βρέθηκαν εκεί για την αλλαγή του χρόνου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν live την Μαντόνα, η οποία πήγε για ... ρεβεγιόν μαζί με τον 13χρονο γιο της, Ντέιβιντ Μπάντα.

Αφορμή η συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση του Stonewall, μιας σειράς διαδηλώσεων από τα μέλη της γκέι (ΛΟΑΤ) κοινότητας μιας επιδρομής της αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 1969, στο Stonewall Inn, που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς Βίλατζ, γειτονιά του Μανχάταν.  

Η 60χρονη ποπ σταρ, που αποτελεί είδωλο για την παγκόσμια γκέι κοινότητα, αναφέρθηκε στα γεγονότα που σημειώθηκαν το 1969 στο μπαρ μεταξύ της αστυνομίας και της γκέι κοινότητας που διεκδικούσε ίση μεταχείριση.

T

Η Μαντόνα με τη βοήθεια του γιου της τραγούδησε το «Like a Prayer» για να ακολουθήσει το κλασικό κομμάτι του 1961 του Έλβις Πρίσλεϊ, «Can't Help Falling in Love».

T
T
T

Η Μαντόνα υιοθέτησε τον Ντέιβιντ Μπάντα το 2006 από το Σπίτι της Ελπίδας στο Μαλάουι και εκείνη την εποχή πάλευε για τη ζωή του, καθώς ήταν άρρωστος από πνευμονία και ελονοσία.

Madonna