Lifestyle|21.11.2020 15:44

Μαρία Μπακοδήμου: «Οι γιοι μου ζήτησαν να πάει ο Τρύφωνας στο στρατόπεδο για κούρεμα»

Newsroom

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε, μέσω skype, στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για τη σχέση της με τον Τρύφωνα Σαμαρά, το J2US, ποια από τα ζευγάρια την έχουν εντυπωσιάσει και ποιος κάνει παράπονα για τη βαθμολογία. 

«Σήμερα ο Τρύφωνας μου έχει ζητήσει να του βάλω δέκα. Το χειρότερο είναι ότι το σκέφτομαι. Είναι μία γλύκα. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Με χτένιζε στο "Κάτσε Καλά" στον ΑΝΤ1 και από τότε είναι ένα αθώο παιδί. Δεν κουβαλάει καμία πονηριά. Έχει όλη τη χαρά της ζωής. Χαίρεσαι να τον βλέπεις και να τον συναναστρέφεσαι» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε τις φετινές συμμετοχές, λέγοντας ότι «τα περισσότερα ζευγάρια είναι σ' ένα πολύ καλό επίπεδο που δύσκολα βάζεις κακή βαθμολογία. Επίσης, οι περισσότεροι είναι φίλοι μας. Έχω χάσει τον εαυτό μου και την προσωπικότητά μου. Εκεί που θα ήθελα να ήμουν πιο αυστηρή, δεν μπορώ γιατί γνωριζόμαστε και απέξω. Κάθε βδομάδα, υπάρχουν δύο ζευγάρια που ανυπομονώ να δω». 

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε ότι οι δύο γιοι της της έκαναν μια αναφορά στον Τρύφωνα Σαμαρά, παρόλο που δεν βλέπουν το J2US επειδή είναι φαντάροι. «Όχι δεν βλέπουν το σόου τα αγόρια μου. Είναι φαντάροι. Το μόνο που μου έχουν πει είναι να πάει ο Τρύφωνας στο στρατόπεδο να τους κουρέψει, μήπως και πάρουν καμιά άδεια. Παντού παίζει ο Τρύφωνας». 

T
Μαρία ΜπακοδήμουΤρύφωνας ΣαμαράςJ2US