Lifestyle|03.01.2019 09:43

Τα ζώδια της Πέμπτης (3/1)

Newsroom

Κριός

Είσαι αρκετά δραστήριος/α καθώς πέρα από υποχρεώσεις έχεις κοινωνικές προσκλήσεις που τις βλέπεις ως ευχάριστο διάλειµµα! Η Σελήνη στον Τοξότη ανεβάζει τη διάθεση και χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Σήµερα που κάνει σύνοδο µε τον ∆ία έχεις µεγάλη εύνοια σε ό,τι ασχοληθείς. Γίνεσαι ιδιαίτερα δηµοφιλής στο περιβάλλον σου.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη προκαλεί συναισθηµατική υπερχείλιση που πρέπει να την καταστείλεις. Η σύνοδός της µε τον ∆ία δείχνει µια ευνοϊκή µέρα για εσένα και συγκεκριµένα για το ταµείο σου. Ισως έχεις νέα έσοδα από επιχειρηµατική δραστηριότητα ή από οικονοµικό ζήτηµα σχετικό µε τρίτα πρόσωπα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Τοξότη τονίζει θέµατα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ξεκινάς συζήτηση µε συνεργάτες ή τον/τη σύντροφο όπου διαπιστώνεις τελείως διαφορετικές απόψεις και καλείσαι να βρεις τη χρυσή τοµή. Ταυτόχρονα η σύνοδος µε τον ∆ία δείχνει πως µε κάποιο ανεξήγητο τρόπο ευνοηµένος/η κάθε συζήτησης είσαι εσύ!

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και κάνεις πλάνο. Η Σελήνη στον Τοξότη και η σύνοδός της µε τον ∆ία είναι εξαιρετικά βοηθητικές για εσένα. Η βοήθεια ίσως έρθει µέσω ενός προσώπου της εργασίας που θα προθυµοποιηθεί να σε συνδράµει. Ισως φανείς τυχερός/ή σε εργασιακά project και υποχρεώσεις ρουτίνας!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είσαι από τους πιο ευνοηµένους του ζωδιακού. Σήµερα γίνεται πιο έντονο καθώς η σύνοδός της µε τον ∆ία εντείνει τα συναισθήµατα χαράς αισιοδοξίας και σου φέρνει τύχη. Πρόσεξε βέβαια καθώς εκτός από τύχη φέρει και διάθεση για υπερβολές. Πρόσεχε στα αισθηµατικά σου.

Παρθένος

Η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής και αναζητάς τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Η Σελήνη στον Τοξότη δηµιουργεί ανάγκη να κάνεις ένα βήµα πίσω από δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις σε καθηµερινή βάση για να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Η σύνοδός της µε το ∆ία φέρνει ευχάριστο κλίµα εντός οικίας.

Ζυγός

Αγαπηµένοι και συγγενείς δίνουν δυναµικό «παρών» καθώς µε κάποιον τρόπο βρίσκονται µπροστά σου! Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει γύρω σου ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, που βοηθούν να περάσεις καλά! Η σύνοδός της µε τον ∆ία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριµίες ή ευχάριστες συναναστροφές!

Σκορπιός

Νιώθεις ασφαλής µόνο αν τακτοποιήσεις τα οικονοµικά και η ηµέρα ξεκινάει µε προσθέσεις και αφαιρέσεις! Η Σελήνη στον Τοξότη δηµιουργεί άγχος για τα οικονοµικά. Την κατάσταση σώζει ο ∆ίας καθώς η σύνοδός της µε τη Σελήνη δείχνει πως ίσως έχεις έσοδα που δεν περιµένεις! Πιθανό δώρο από τη δουλειά ή τον/ τη σύντροφο.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίπλα στον υπέροχο ∆ία σηµαίνει ευνοϊκή ηµέρα για προσωπικές επαφές, νέες συνεργασίες και την προσωπική ζωή. Θα έχεις προσωπικές ή επαγγελµατικές επιτυχίες αν εφαρµόσεις το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Πρόσεξε την τάση για υπερβολές που θα είναι έντονη όλη την ηµέρα.

Αιγόκερως

Μυστικές σκέψεις, απωθηµένα και ό,τι κρατάς για εσένα έρχεται στο προσκήνιο προκαλώντας αναστάτωση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, όµως η σύνοδός της µε τον ∆ία εστιάζει στη θετική πλευρά γεγονότων και ανθρώπων. Ακουσε τη διαίσθησή σου καθώς σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και οδηγεί σε σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Οι προτάσεις για έξοδο από φίλους και συναδέλφους έχουν την τιµητική τους, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τη διασκέδαση, την παρέα και τα συναφή! Σήµερα αυτό γίνεται ακόµα καλύτερο, καθώς η σύνοδός της µε τον ∆ία υποδηλώνει πως οτιδήποτε κάνεις θα διασκεδάσεις και θα το ευχαριστηθείς µε την ψυχή σου!

Ιχθύες

Η εικόνα που βγάζεις -κυρίως η επαγγελµατική- σε απασχολεί καθώς η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σε καριέρα, φήµη και αναγνώριση. Η σύνοδός της µε τον ∆ία φέρνει εύκολα τη φήµη και την αναγνώριση που θέλεις, γι’ αυτό µην ανησυχείς! Ισως έχεις ένα ευχάριστο νέο από επαγγελµατικό ζήτηµα.