Lifestyle|04.01.2019 22:28

Η απάντηση της Μαντόνα για τα... viral οπίσθιά της (pics & vids)

Newsroom

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Μαντόνα αποφάσισε να κάνει μια live εμφάνιση έκπληξη στο Stonewall Inn, το θρυλικό gay club του Μανχάταν, όπου μεταξύ άλλων τραγούδησε επί σκηνής με τον 13χρονο γιο της. 

Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις καθώς η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με παραμορφομένα οπίσθια. 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απόφαση της 60χρονης σταρ να «παραμορφώσει» το σώμα της, τοποθετώντας εμφυτεύματα και να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν. Βέβαια, ήταν κι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για μαξιλαράκια που έβαλε η σταρ κάτω από τα ρούχα της προκειμένου να προκαλέσει συζητήσεις.

T

Όπως και να έχει η Μαντόνα αποφάσισε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie και μαζί την λεζάντα «Δεν ζητώ την έγκριση κανενός», παραφράζοντας τον τίτλο «Desperately Seeking Susan», της ταινίας που είχε γυρίσει το 1985.  

T

Και συνέχισε: «Έχω δικαίωμα να παρεμβαίνω ελεύθερα στο σώμα μου όπως όλοι οι υπόλοιποι. Σε ευχαριστώ 2019! Θα είναι μια καταπληκτική χρονιά!» 

T
MadonnaΝέα Υόρκη