Lifestyle|31.10.2018 16:23

Έθνικ λουκ και μαλλιοτραβήγματα στο Next Top Model

Αλέξης Μίχας

Το δικό τους μήνυμα για τα δικαιώματα των γυναικών θα στείλουν αυτή την εβδομάδα τα κορίτσια του «Greece’s Next Top Model», τα οποία θα φωτογραφηθούν με έθνικ λουκ, συμμετέχοντας με γυναίκες αφρικανικής καταγωγής σε βίντεο υπέρ της γυναικείας αλληλεγγύης.

H δοκιμασία αρχικά περιλαμβάνει φωτογράφηση σε εξωτερικό χώρο με ρούχα, μακιγιάζ και styling αμιγώς έθνικ. Πρόκειται για μια απαιτητική δοκιμασία, αφού οι συμμετέχουσες υιοθετώντας τη νέα τους εμφάνιση σε μαλλιά και μακιγιάζ θα ποζάρουν έξω στη φύση για πρώτη φορά, μπαίνοντας στον ρόλο γυναικών που υιοθετούν πιο παραδοσιακά στοιχεία στην εμφάνισή τους.

T

Παρών στη φωτογράφηση εκτός από τον μέντορα, Έλενα Χριστοπούλου, θα είναι και ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τα κορίτσια στην απαιτητική αυτήν αποστολή. Φυσικά και από αυτήν τη διαδικασία δεν θα λείψουν και οι εντάσεις και τα πικρόχολα σχόλια των κοριτσιών, τα οποία δεν φαίνεται να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις εντός σπιτιού. Μικροδιαφωνίες όμως σε σχέση με την προθυμία και τη στάση των κοριτσιών απέναντι στην πρώτη τους επαγγελματική σε εξωτερικό χώρο φωτογράφηση θα έχουν και Χριστοπούλου-Σκουλός.

Έκοψαν μαλλιά, βγήκαν τα μαχαίρια 

«Φωτιά» εν τω μεταξύ άναψε στο σπίτι του «GNTM» με αφορμή την επιχείρηση makeover. Κλάματα, εντάσεις και «θέλω τα μαλλιά μου πίσω» έλεγαν και ξαναέλεγαν κάποιες από τις συμμετέχουσες, που είδαν τα μαλλιά τους να κόβονται και να βάφονται και οι ίδιες να μεταμορφώνονται σε μοντέλα από «ωραίες της γειτονιάς», όπως τους έλεγε και τους ξαναέλεγε η Βίκυ Καγιά. Μία εκ των μοντέλων μάλιστα, η Αννα Τσακουρίδου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, λέγοντας ότι αυτό που είδε στον καθρέφτη «ήταν ένα καρναβάλι».

T

Φυσικά και η διαδικασία της αποχώρησης (έφυγε η Αγάπη Ολαγκμπέγκι) ξεσήκωσε τις παίκτριες, οι οποίες δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, τονίζοντας ότι έπρεπε να φύγει μία από τις κοπέλες που συνθέτουν την «κλίκα» του σπιτιού, η Εύη Ιωαννίδου, αφού η φωτογραφία της δεν ήταν καλή. «Είναι σκύλα» έσπευσε μάλιστα να σχολιάσει ένα από τα κορίτσια σχετικά με τη στάση που κράτησε η Ιωαννίδου την ώρα της φωτογράφησης απέναντι σε ορισμένες παίκτριες που προσπαθούσαν να λανσάρουν το νέο τους μαλλί.

Star TVGNTM