Lifestyle|25.01.2021 11:19

Survivor 4: Το μοιραίο λάθος του Κοψιδά - Σφοδρή επίθεση Τριαντάφυλλου στον Κονδυλάτο

Newsroom

Εντάσεις, καβγάδες και ένα σκληρό αγώνισμα με έπαθλο πίτσα παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο «Survivor 4» της Κυριακής (24/1). Δύο νέες παίκτριες μπήκαν στο παιχνίδι και ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Τριαντάφυλλο ανέβασε επικίνδυνα τους τόνους στην παραλία της «κόκκινης» ομάδας, η οποία έχει ξεχάσει πότε έφαγε τελευταία φορά. Μετά την αναπάντεχη και για κάποιους «άδικη»αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στο ριάλιτι μπήκαν δυναμικά η Βαλέρια Χοψονίδου στην ομάδα των «μπλε» και η Μαριάνθη Κάσδαγλη στην ομάδα των «κόκκινων». 

Διαβάστε ακόμα: Σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το Survivor 

Το αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Ωστόσο, το υγρό στοιχείο που είχε ο στίβος μάχης δεν ταίριαξε με τις δεξιότητες της «κόκκινης» ομάδας που έχασε από τους «μπλε» με τον Γιώργο Κοψιδά να αναλαμβάνει «ιπποτικά» όλη την ευθύνη: «Ανέλαβα την ευθύνη, όλα τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Ήταν όλοι συγκινητικοί οι συμπαίκτες μου» είπε στο τέλος του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας. Η πίτσα «πλήγωσε» την «κόκκινη» ομάδα που έμεινε πάλι νηστική, ενώ ο James απευθυνόμενος στον Τριαντάφυλλο είπε με ειρωνεία ότι αν θέλει να παραγγείλει τη συγκεκριμένη πίτσα μπορεί να του δώσει το τηλέφωνο της συγκεκριμένης εταιρείας κάτι που ενόχλησε τρομερά τον Τριαντάφυλλο.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λιανός: Δίνουν αγκωνιές για το ποια ομάδα θα πάρει την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor

«Survivor 4»: Νέες παίκτριες η Βαλέρια Χοψονίδου και η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου έχει τη δική της επιχείρηση και ασχολείται με το χώρο της μόδας, ενώ της αρέσει αρκετά η γυμναστική. Έχει μεγαλώσει στο Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης και έχει ακόμη δύο αδέρφια, τον Τάσο και τον Γιάννη. Από την άλλη, η Μαριάνθη Κάζδαγλη είναι υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα - Ιταλία και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Οι δύο κοπέλες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στον Άγιο Δομίνικο και περίμεναν το πράσινο φως για να μπουν στο παιχνίδι και να ενισχύσουν τις ομάδες στις οποίες θα προσχωρήσουν. Σε λίγες ημέρες, αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα του και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Παράλληλα η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη σε πιο δημοφιλή παίκτρια έχει φέρει πολλά σχόλια στις ομάδες, ενώ έχει ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση της ίδιας της Σαλαγκούδη, η οποία δεν υποψιάζεται την αναστάτωση που έχει φέρει στην παραγωγή η διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού. Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα δήλωσε ότι πιστεύει ότι Ανθή και Κονδυλάτος είναι οι πιο ισχυροί» της «κόκκινης καλύβας».

Διαβάστε ακόμα: Ανθή Σαλαγκούδη: Η πρώτη αντίδραση του πρώην υφυπουργού και πατέρα της παίκτριας του Survivor

Τριαντάφυλλος σε Περικλή Κονδυλάτο: Μην ξανασχοληθείς μαζί μου

Η διανομή του φαγητού, του φακόρυζου δηλαδή και της καρύδας, έφερε αντιμέτωπους Περικλή και Τριαντάφυλλο. Ο Περικλής ισχυρίστηκε ότι ο Τριαντάφυλλος διαλέγει το φαγητό και αφήνει στον επόμενο τα... υπόλοιπα με τον Τριαντάφυλλο να του λέει: «Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, μην μου ξαναμιλήσεις». «Μη με απειλείς» του απάντησε ο Περικλής χαρακτηρίζοντας τον τρόπο του πρωτόγονο και πρωτάκουστο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν άφησε ασχολίαστο και τον Γιώργο Κοψιδά. Η απόφαση του Κοψιδά να μπει στον τελευταίο αγώνα, αν και δεν είχε φέρει καμία νίκη στην ομάδα έκανε τον Περικλή έξαλλο. «Κάναμε καλό σκορ, αλλά δεν πετύχαμε τη νίκη. Έγινε μια ψηφοφορία-φιάσκο γιατί ο τρόπος ήταν άνισος. Κάποιοι παίζουν με εγωιστικά κριτήρια για να τονίζουν την έννοια του αρχηγού. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού το ότι χάσαμε. Λυπάμαι πολύ. Είναι πολύ σοβαρό, θέλαμε να βάλουμε να κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος στο «Survivor 4»

SurvivorΑνθη ΣαλαγκούδηSurvivor 4Περικλής ΚονδυλάτοςΤριαντάφυλλοςΓιώργος Κοψιδάς