Lifestyle|16.02.2021 14:59

Τεό Γκαλτσίδης από MasterChef 5: Έχω δεχτεί bullying - Πέρασα πολύ δύσκολα μικρός

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Τεό Γκαλτσίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που φέτος δοκίμασε την τύχη του στο «MasterChef 5», αλλά κόπηκε στο bootcamp. Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο «σωσίας» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αποκάλυψε ότι σε παιδική ηλικία είχε βιώσει bullying και ρατσισμό. «Πέρασα πολύ δύσκολα μικρός, είμαστε μια οικογένεια προσφυγική. Με έλεγαν Ρώσο, Γεωργιανό... αλλά έφτασα σε σημείο να μιλάω καλύτερα ελληνικά από αυτούς».

Παράλληλα, δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε που δεν μπήκε στο σπίτι του MasterChef, καθώς ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και μίλησε για τις ομοιότητες στην εξωτερική του εμφάνιση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αλλά και για τις διάφορες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν. «Τα φρύδια τα σηκώνω από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω; Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα παρκ, τώρα ξαφνικά μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι όμορφος και γοητευτικός.

Έχω τελειώσει φαρμακευτική, αλλά δεν βρίσκω δουλειά στον κλάδο αυτό γιατί ζητάνε κορίτσια. Έστειλα βιογραφικό στο λούνα παρκ και σε πέντε λεπτά με πήραν τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος με βιογραφικό στο λούνα παρκ. Η σχέση μου με υποστήριξε, προσέχει τα σκυλιά και με περιμένει πίσω πως και πως» είπε ο Τεό Γκαλτσίδης.

MasterChefρατσισμόςbullyingMasterChef 5