Lifestyle | 09.01.2019 12:56

Σαρμπέλ: Η περίεργη δήλωση 12 χρόνια μετά τη Eurovision (vid)

Newsroom

Ο Κύπριος τραγουδιστής Σαρμπέλ, ο οποίος εκπροσώπησε το 2007 την Ελλάδα στη Eurovision με το κομμάτι «Yassou Maria» και πήρε την έβδομη θέση, ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο και έχει παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελπίδα Τούμα.

Ο τραγουδιστής των «Σε πήρα σοβαρά», «Τάξε μου» και «Να 'σουν θάλασσα», που έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο, την Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο μετακόμισε το 2008 στο Λονδίνο, όπου ασχολείται με το θέατρο. 

Αυτή την περίοδο, ο Σαρμπέλ βρέθηκε στην Αθήνα, όπου τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και οι φίλοι του στο Instagram!

Σαρμπέλ (NDP photo)
T

Ο Σαρμπέλ μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αγγλία, αλλά και στον λόγο που αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα.

«Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις. Έχω περιουσία. Είμαι ιδιοκτήτης. Νοικιάζω χώρους. Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω για μένα. Είχα κουραστεί λίγο. Ήταν μετά Eurovision. Μετά αρρώστησε και ο πατέρας μου και ήταν κάπως τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν το αισθάνομαι. Τον έχασα τον πατέρα μου πριν δυο χρονιά. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ.

Σε ερώτηση αν θα κάνει «σαρμπελάκια», έδωσε μια περίεργη απάντηση: «Θα δοκιμάσω να κάνω παιδιά αλλά δεν θα κάνω παιδιά...»

Ο Σαρμπέλ βρέθηκε στο Shamone, όπου τραγούδησε μεταξύ άλλων την παλιά του επιτυχία «Σε πήρα σοβαρά» και ξεσήκωσε τον κόσμο.

Το απολαυστικό βίντεο ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη. 

T
Eurovision