Lifestyle|24.02.2021 19:08

Survivor 4 - Περικλής Κονδυλάτος: Δακρύζει για τον «αδερφό του» Τριαντάφυλλο και «αδειάζει» την Ανθή

Newsroom

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το «Survivor 4», ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Love it». «Συγκινήθηκα πολύ με την αποχώρησή μου και είμαι ακόμη συγκινημένος και ξυπνάω τα βράδια και τους σκέφτομαι. Η καρδιά μου τους αναζητά. Έχασα 10 κιλά και έφαγα δύο πίτσες, μακαρόνια, αρακά, τηγανιτές πατάτες, δύο μερίδες από αυτά, δέκα συσκευασίες μπισκότα, μία σοκολάτα, ήπια 20 αναψυκτικά και αυτά σε 20 λεπτά. Μπάνιο έκανα 15 φορές και ζήτησα να μου αλλάξουν τις πετσέτες γιατί ήταν μαύρες» ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων. 

Για τον Γιώργο Κοψιδά, δήλωσε: «Αισθάνθηκα ότι με είχε αδικήσει και αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει στο αθλητικό κομμάτι. Με τον Γιώργο Κοψιδά κάναμε κάποιες συζητήσεις μόνοι μας πριν φύγω και μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και ότι με βλέπει να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε περισσότερο».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 αποχώρηση: Πρωτοφανής καβγάς στο συμβούλιο - Υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και συγκινημένος είπε: «Δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ταΐζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, βάζοντας στην άκρη τις μικρότητες και τα νεύρα. Μείναμε δυο άνθρωποι αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω όταν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει. Δεν θεωρώ ότι τον έκρινα άδικα, αλλά αυστηρά. Έχει διαφορά. Κάποια πράγματα που έκανε είχαν μεγάλες επιπτώσεις».

Μιλώντας για την Ανθή Σαλαγκούδη, τόνισε: «Σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε πολύ και σε κάποια άλλα όχι. Δεν είχα υποχρέωση να την νταντέψω. Δεν είμαι ο μπαμπάς της. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και μοιρολάτρης και αισθάνεται ότι αδικείται. Η Ανθή είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι».

Νίκος Μουτσινάς: «Μας κοροϊδεύει φρικτά»

Κάποια αποσπάσματα από τη παραπάνω συνέντευξη προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρακι», με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει: «Μας κοροϊδεύει! Θεωρώ ότι μας κοροϊδεύει φρικτά. Εγώ πραγματικά πιστεύω ότι μας κοροϊδεύει και θα μας το πει όταν έρθει εδώ πέρα, ότι "παιδιά, εγώ σας έκανα πλάκα κι εσείς κοιμάστε όρθιοι”. Γιατί αν το έπαθε αυτό στην πραγματικότητα, ειλικρινά το Survivor είναι ένα παιχνίδι που είναι προϊόν μοντάζ».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 spoiler: Ποια ομάδα παίρνει ασυλία - Σοφία και Τριαντάφυλλος στον τάκο

Ανθη ΣαλαγκούδηΠερικλής ΚονδυλάτοςΤριαντάφυλλος