Lifestyle|25.02.2021 15:23

Ραλλία Χρηστίδου: Το κεφάλαιο τραγούδι έχει κλείσει για μένα

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία αναφέρθηκε στη βουλευτική της καριέρα και εξήγησε γιατί δεν θα τραγουδήσει ξανά. «Δεν έχω κανένα παράπονο, είχα πολύ καλή αντιμετώπιση από τους συναδέλφους μου όταν μπήκα στη Βουλή. Θα έλεγα και φιλική αντιμετώπιση και το αξιοπερίεργο είναι ότι είχα πολύ θετική αντιμετώπιση όχι μόνο από συναδέλφους που ανήκουν στην ίδια παράταξη. Υπήρχε μια πολύ καλή αντιμετώπιση και ένα πολύ καλό κλίμα και από τους άλλους συναδέλφους» υπογράμμισε η ίδια. 

«Εγώ δεν θεωρούσα ότι έχω κάνει κάτι σπουδαίο. Θεωρούσα ότι έπρεπε να δουλέψω σκληρά, να καταφέρω κάποια πράγματα και μετά να αξίζω την όποια αναγνωρισιμότητα, την όποια αγάπη κλπ. Πολλές φορές θεωρούσαν ότι είμαι σνομπ ή ότι ψωνίστηκα επειδή δεν δίνω το δικαίωμα για πολλές οικειότητες. Δεν θα ασχοληθώ ξανά επαγγελματικά με το τραγούδι, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε πολύ όμορφα» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης: Ορκωμοσία - Βουλή: Οι λαμπερές παρουσίες που κέντρισαν τα βλέμματα

Η Ραλλία Χρηστίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ο πατέρας της κατάγεται από την Ξάνθη και η μητέρα της από την Κοκκινιά του Πειραιά. Και οι δύο, μικρασιατικής καταγωγής. Ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας σε ηλικία 6 ετών στο Εθνικό Ωδείο, απ' όπου αποφοίτησε στα 22 της χρόνια με βαθμό πτυχίου άριστα παμψηφεί, ενώ συνέχισε σπουδές στα ανώτερα θεωρητικά. Έχει κάνει σπουδές φωνητικής, κινησιολογίας και υποκριτικής, καθώς και σπουδές μουσικής παραγωγής και ηχοληψίας. Έχει πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημόσιου ΙΕΚ με ειδικότητα φοροτεχνικός και πιστοποίηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Επίσης, έχει κάνει σπουδές Δημόσιας Διοίκησης στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. Από 18 ετών έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου και αργότερα ως δασκάλα κλασικής κιθάρας σε ωδεία. Το 2004 συμμετείχε στο Fame story, που έφτασε μέχρι τον τελικό κόντρα στην Καλομοίρα, και ξεχώρισε με τις φωνητικές της ικανότητες. Από τότε έχει κάνει τη δική της πορεία στο ελληνικό τραγούδι και έχει στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, live εμφανίσεις και ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Νέα κυβέρνηση: – Ραλλία Χρηστίδου: Χάσαμε, αλλά δεν ήταν στρατηγική η ήττα

ΣΥΡΙΖΑτραγουδίστριαΡαλλία Χρηστίδου