Lifestyle|11.01.2019 10:59

Κιτ Χάρινγκτον: «Η τελευταία σεζόν του GOT σχεδιάστηκε για να μας τσακίσει»

Newsroom

Ποζάροντας για το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουάριος/Φεβρουάριος του αυστραλιανού GQ, o Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε πως έφτασε στα όριά του στη διάρκεια των γυρισμάτων της όγδοης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» σε βαθμό που έφτασε να την «σιχαθεί».

«Η τελευταία σεζόν φάνηκε σαν να σχεδιάστηκε για να μας τσακίσει. Όλοι μας ήμασταν ερείπια στο τέλος. Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή λυπόμασταν που τελείωνε ή επειδή ήταν τόσο κουραστική», αναφέρει στην συνέντευξή του ο ηθοποιός για να συμπληρώσει: 

Το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουάριος/Φεβρουάριος του αυστραλιανού GQ

«Ήμασταν εντελώς άυπνοι. Ήταν σαν να είχε σχεδιαστεί για να σε κάνει να σκεφτείς, "Εντάξει, βασικά το σιχάθηκα όλο αυτό". Θυμάμαι όλοι τριγυρίζουν πριν το τέλος και να λένε, "Αρκετά ως εδώ. Το λατρεύω, ήταν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου, κάποια μέρα θα μου λείψει, αλλά τελείωσα"».

Μετά από εννιά χρόνια στον ρόλο του Τζον Σνόου, ο Κιτ Χάρινγκτον ανυπομονεί πλέον για την μονοτονία της καθημερινότητας και έχει σκοπό να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη σύζυγό του, Ρόουζ Λέσλι, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο. 

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δεν εργάζονται σε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές δεν συνειδητοποιούν πόσο αποπροσανατολισμένος είναι κάποιος μακριά από το σπίτι του όλη την ώρα», δήλωσε. «Ερχόμενος σήμερα εδώ [στο ξενοδοχείο] και βλέποντας όλους τους ανθρώπους να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο φάνηκε στο μυαλό μου μια πραγματική πολυτέλεια. Αυτό πρέπει να ακούγεται τρελό», σημείωσε.

Ο νέος κύκλος του «Game of Thrones» θα αρχίσει να προβάλλεται τον Απρίλιο του 2019 και τα γυρίσματα έγιναν στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.

Κιτ ΧάρινγκτονGame of Thronesσειρά