Lifestyle|30.03.2021 12:00

Τριαντάφυλλος: Αγνώριστος τη δεκαετία του '90 - Ο Ντάφυ πολύ πριν το Survivor

Newsroom

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor και έχει προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων στους συμπαίκτες του και στο τηλεοτπικό κοινό.  Ο Τριαντάφυλλος ή Ντάφυ, όπως τον αποκαλούν στο παιχνίδι, διχάζει το Twitter και η υποψηφιότητά του για αποχώρηση έφερε «πόλεμο» στο συμβούλιο του νησιού. «Με δώσατε άλλη μία φορά να με κρίνει ο κόσμος. Αυτοί θα αποφασίσουν. Εσείς μπορεί να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά ο κόσμος βλέπει πάντα την αλήθεια, δεν σας φοβάμαι» είπε ο Τριαντάφυλλος που έδωσε το δικό του ρεσιτάλ στο πάρτι της ένωσης του Survivor, τραγουδώντας «Σπάω τα ρολόγια». Ο Ντάφυ έχει χάσει 20 κιλά, θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι και εμπιστεύεται μόνο τους «μεγαλογιατρούς» για τον τραυματισμό του!

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 αποχώρηση: Υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος - Το ζέσταμα του Ρόκι και ο Αλέξης Παππάς

Πολλά χρόνια πριν όμως, πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, τραγουδούσε, έφηβος ακόμα, στη Ρόδο. Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Ντάφυ, τραγουδούσε το «Φοβητσιάρα μου» με στιλ ιδιαίτερο, με φόντο τα μέρη της πατρίδας του.

Στο βιογραφικό του «μπαίνοντας» στο Survivor είχαμε διαβάσει ότι είναι 43 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής ο Τριαντάφυλλος έχει στο ενεργητικό του δέκα ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Στο «Survivor» μπήκε γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Αγνώριστοι Τριαντάφυλλος και Παππάς από την πείνα - Πώς ήταν 90 ημέρες πριν

Ο Τριαντάφυλλος μπήκε στο Survivor γιατί δεν είχε τι να κάνει!

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» (19/03) μίλησε ο κολλητός φίλος του Τριαντάφυλλου, Δημήτρης Βραχάμης για τη δυναμική του τραγουδιστή και για τον λόγο που πήγε στο Survivor. «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που δεν κουράζει γενικώς, έχει πολύ χιούμορ και από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα ήταν η ψυχή της παρέας. Είναι ένα παιδί, αυθόρμητος, αληθινός, αγαθός. Το μόνο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι ότι λέει πάντα αυτό που θέλει να πει. Αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο Τριαντάφυλλος δεν αλλάζει».

Για τον κόσμο που τον στηρίζει είπε: «Τώρα το γεγονός ότι αναφέρει συνέχεια τον κόσμο που τον στηρίζει. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι αλήθεια. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας επαγγελματίας τραγουδιστής, ο οποίος κάποτε ήταν σε πολύ μεγάλη μεγάλη θέση στο κοινό. Ο Τριαντάφυλλος μπήκε στο Survivor γιατί δεν είχε τι να κάνει επειδή τα μαγαζιά είναι όλα κλειστά και επίσης ήθελε να τεστάρει και να δοκιμάσει λίγο τα όριά του. Είναι ιδιόρρυθμος άνθρωπος, ήθελε να αποδείξει ακόμα και στον εαυτό του ότι μπορεί ότι είναι δυνατός και να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες. Όλοι εμείς περιμέναμε ότι θα καθίσει το πολύ μία εβδομάδα. Κι όμως έχει καθίσει τρεις μήνες και από ό,τι βλέπω θα καθίσει και ακόμα παραπάνω. Το οικονομικό deal που έκανε είναι πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι και αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτή την αντιπαράθεση που έγινε με τους παίκτες».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Πόσα χρήματα έχουν πάρει ο Τριαντάφυλλος και οι Διάσημοι του ριάλιτι

SurvivorSurvivor 4Τριαντάφυλλος