Lifestyle|31.03.2021 18:57

Ελένη Τσολάκη: Ταλαιπωρούμαι από κρίσεις πανικού - Αν σου χτυπήσει την πόρτα, δύσκολα κλείνει

Newsroom

Η Ελένη Τσολάκη λατρεύει τα social media και δεν παραλείπει σχεδόν καθημερινά να δημοσιεύει φωτογραφίες και προσωπικά της στιγμιότυπα. Το βράδυ της Τρίτης (30/3), λοιπόν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ταλαιπωρείται από κρίσεις πανικού. «Δυστυχώς είναι κάτι, που αν σου χτυπήσει την πόρτα, πολύ δύσκολα μπορείς να του την κλείσεις, αλλά ξεπερνιέται. Θέλει δουλειά, επιμονή και όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε επίσης: Λούκας Γιώρκας: Όταν έλεγα παλιά ότι είχα κρίσεις πανικού, νόμιζαν ότι είμαι τρελός

Σε άλλη ερώτηση διαδικτυακού της φίλου, για το πώς αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού, η Ελένη Τσολάκη απάντησε: «Με ψυχοθεραπεία και με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τώρα ευτυχώς τις αναγνωρίζω από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται, οπότε προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Σε κάθε βοήθεια αυτό που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα είναι να πάρεις τη βοήθεια ειδικού, ενός ανθρώπου που θα σε βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθειά σου. Και μην το βάζεις κάτω, όλα ξεπερνιούνται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Τσολάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Happy Day» πριν από λίγες ημέρες και επιβεβαίωσε ότι είχαν μια άψογη συνεργασία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Προσπάθησαν να μας δηλητηριάσουν κάποιες στιγμές, ότι μοιάζουμε πάρα πολύ. Θέλω να πω στον κόσμο ότι πάντα είχαμε τόσο υπέροχη επικοινωνία». Για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση, δήλωσε: «Είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω, να ξαναβρώ λίγο τις ισορροπίες μου και να βάλω τις προτεραιότητές μου διαφορετικά».

 

Κλείνοντας, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα έδωσε τα υπολειπόμενα μαθήματα και πήρε το πτυχίο της στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και ένα ακόμα πτυχίο στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον ΣΚΑΪ: «Είναι ανέντιμο και άκομψο»

Κρίσεις πανικούψυχοθεραπείαΕλένη Τσολάκη