Lifestyle|09.04.2021 16:11

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό - «Θα δω την κόρη μου να σβήνει τα κεράκια της μέσω FaceTime»

Newsroom

Σε καραντίνα έχει μπει η Ελεονώρα Μελέτη μετά τη διάγνωση ότι νοσεί από κορονοϊό. Η παρουσιάστρια του Alpha, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, υπογράμμισε ότι όλο αυτό το διάστημα αν και πρόσεχε πολύ, τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον ιό, ενώ τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν είναι ήπια.

«Την πρώτη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό εννιά μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου. Την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία! Της έχω παραγγείλει την τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο και την "Τοφιτσα". Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες και μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης, αλλά τεστ Covid-19.

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Θα βαφτίσω την κόρη μου μέσα στη θάλασσα»

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο, πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον τα πράγματα, όμως, είναι πιο δύσκολα και τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα και πόνος στους μύες. Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από το FaceTime. Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας και τους γύρω σας» έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha στην ανάρτησή της. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά. Μια από αυτούς ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε «όχι» στα Μεσάνυχτα

γενέθλιαΚορονοϊόςAlphaΕλεονώρα Μελέτη