Lifestyle | 12.04.2021 20:48

Κώστας Παπαδόπουλος: «Θα φτάσει μέχρι τον τελικό, είχε κάνει 3 φορές αίτηση για το Survivor» λέει η σύζυγός του

Newsroom

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού «Survivor». Ο 36χρονος παίκτης έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα, το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Σηκωτό» βγάζουν τον Μπόγδανο - Άγρια κόντρα με Αλέξη Παππά

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα - καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του σπορ, το σερφ.

Το πρωί της Δευτέρας (12/4), στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η σύζυγός του, η οποία αναφέρθηκε στο πώς βλέπει τον Κώστα Παπαδόπουλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και αποκάλυψε πώς αντιδρά, όταν διαβάζει τα hate μηνύματα που δέχεται και γράφονται για την συμμετοχή του άντρα της.

«Είναι απρόβλεπτος. Είχε κάνει αίτηση τρεις φορές για το Survivor. Είμαστε μαζί από το 2002. Τα παιδιά μου τον αγαπάνε πολύ. Είναι περήφανα και θέλουν να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι άνθρωπος που δεν του αρέσουν αυτοί που δεν προσπαθούν, που κάθονται και ο Τριαντάφυλλος τον έχει πετύχει σε αυτό το σημείο, δεν αγαπά τους λουφαδόρους. Στο παιχνίδι μπορεί να έχει βγει κάποιες φορές εκτός εαυτού και να στεναχωριέμαι, αλλά δεν τα παίρνω και κατάκαρδα. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό. Είναι μια παρηγοριά γιατί τον βλέπουμε, τον ακούμε, είναι σαν να τον έχουμε δίπλα μας» υπογράμμισε η Μαρίνα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Καλλίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του έπειτα από 16 χρόνια

Survivor 4Κώστας ΠαπαδόπουλοςSurvivor