Lifestyle|16.04.2021 13:24

Βίκυ Καγιά: Τέλος από το GNTM - Η ανακοίνωση για το «Dancing With The Stars»

Newsroom

Η Βίκυ Καγιά, αναπόσπαστο κομμάτι του «Greece’s Next Top Model» αποχωρεί από την παρουσίαση του σόου, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (15/4) το Star. Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει για 6η σεζόν να παρουσιάζει το «Shopping Star», ενώ θα είναι και η οικοδέσποινα του ανανεωμένου «Dancing With The Stars».

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars».

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει την Πέμπτη (15/4) μια δική της αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον του GNTM, πριν την επίσημη ανακοίνωση του Star. «Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star».

Η ανακοίνωση - Το Star ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο "Shopping Star", την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού "Dancing With The Stars", που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 - 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

T

Βίκυ Καγιά: To νέο GNTM και η αινιγματική απάντηση για το «Dancing with the Stars»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η κριτής του «GNTM» και παρουσιάστρια του «Shopping Star»Βίκυ Καγιά το πρωί της Πέμπτης (15/4). Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και αποκάλυψε πως το ριάλιτι μόδας συνεχίζει για έκτη σεζόν. Όσον αφορά το GNTM που βρίσκεται στα σκαριά είχε πει: «Το καλοκαίρι ξεκινούν τα γυρίσματα. Πολλές συμμέτοχες, γίνεται χαμός… Γιατί η επιτροπή να μην είναι ίδια; Από ό,τι ξέρω τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Θα δείτε αλλαγές στο content, όπως κάθε χρόνο». Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» σχετικά με το Dancing και απάντησε: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο Θεός γελάει».

Βίκυ Καγιά: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς»

Σε σημερινές δηλώσεις της στο «Ευτυχείτε» η παρουσιάστρια είπε: «Το ότι αποφασίστηκε αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ. Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι, όλα έχουν γίνει σε πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα ζητούν τη γνώμη μου και έχουν υπάρξει ιδέες στο τραπέζι. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς και η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και έναν νέο μαγικό τρόπο να σε παθιάζει για να βγάζεις και άλλες πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε πρόταση για το Dancing καταλαβαίνεις δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ. Μαζί κάτσαμε και αποφασίσαμε αυτή τη λύση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω το GNTM, στο οποίο έχω δουλέψει πολύ σκληρά». Για το Dancing ανέφερε: «Θα είναι αρχή της σεζόν. Είναι ένα μαγικό πρότζεκτ, μια μαγική εμπειρία, ένα οικογενειακό πρότζεκτ, χορός, είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο». 

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Καγιά για Καράβα και Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Βίκυ ΚαγιάDancing With The StarsGNTMShopping Star