Lifestyle|02.05.2021 14:42

Γιώργος Κοψιδάς: Το ποσό που πήρα στο «Survivor 4» είναι εξαιρετικό, ήταν ένα ισχυρό κίνητρο

Newsroom

Zαλίζουν τα ποσά που θα πάρουν στο «Survivor 4» οι παίκτες που έχουν αντέξει την πείνα, τις κακουχίες και τον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μισθός των πρώην διάσημων ανά εβδομάδα φαίνεται να φτάνει μέχρι και τα 6.500 ευρώ ενώ των πρώην μαχητών κυμαίνεται από 500 έως 1000. Ο Γιώργος Κοψιδας, για παράδειγμα, φημολογείται ότι έπαιρνε 6.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και στην ερώτηση για το χρηματικό ποσό που έβγαλε όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο ίδιος απάντησε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να συμμετάσχω σε ριάλιτι. Από την άλλη, αισθανόμουν ότι το Survivor μου ταίριαζε γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και εγώ έχω αθλητικό background καθώς υπήρξα επί χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Επίσης, λατρεύω το ότι διαδραματίζεται μέσα στη φύση, όπου νιώθω ελεύθερος. Ήθελα ακόμα να δοκιμάσω τα όρια και τις αντοχές μου αφού οφείλω να ομολογήσω ότι το Survivor έχει πολλή πείνα. Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με το timing και, τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, όλα ήταν παγωμένα εξαιτίας του κορονοϊού. Δεν ξέραμε πότε θα ξαναδουλέψουμε, ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έτσι, η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει».

Και συνέχισε: «Μπορώ να μιλήσω μόνο για τα χρήματα που έλαβα ο ίδιος. Δεν ξέρω τι συμφωνίες έκαναν οι συμπαίκτες μου. Το ποσό που πήρα είναι εξαιρετικό για την εποχή που ζούμε, όπως επίσης και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να πάω στον Άγιο Δομίνικο». 

Διαβάστε επίσηςΓιώργος Λιανός για Survivor: Ο Αλέξης Παππάς είναι ρόλος

Γιώργος ΚοψιδάςSurvivorSurvivor 4