Lifestyle|14.01.2019 12:36

Instagram: Ένα αβγό με 25 εκατομμύρια Likes «γκρέμισε» την Κάιλι Τζένερ

Newsroom

Ένα νεογέννητο μωρό είναι σίγουρα χαριτωμένο - ειδικά όταν είναι το μωρό των Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ - όμως την πρωτιά στον κόσμο του Instagram πήρε ένα... αβγό. 

Η φωτογραφία ενός απλού μινιμαλιστικού αυγού ξεπέρασε σε likes τη φωτογραφία της Στόρμι, κόρης της Κάιλι Τζένερ των Καρντάσιαν και του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Απίστευτο κι όμως αληθινό.. αλλά το πορτρέτο ενός αυγού, το οποίο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό @world_record_egg, έχει συγκεντρώσει 25,7 εκατομμύρια likes.

T

Το προφίλ μάλιστα δεν έχει καμία άλλη φωτογραφία.

Η φωτογραφία της νεογέννητης Στόρμι δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας μοντέλου και επιχειρηματία @kyliejenner στις 6 Φεβρουαρίου. Βρίσκεται πλέον στο νούμερο 2 με 18,3 εκατομμύρια likes.

T

Σύμφωνα με το Buzzfeed, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού με το αυγό ισχυρίζεται ότι είναι κοτόπουλο από τη βρετανική ύπαιθρο που ονομάζεται Henrietta ότι «διάβασε ένα άρθρο σχετικά με τις 20 πρώτες θέσεις στο insta» και διαπίστωσε ότι «η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται στην κορυφή με 18 εκατομμύρια likes».

«Το είδα ως πρόκληση να το ξεπεράσω» αναφέρει η Henrietta (που κανείς δεν ξέρει ποια/ποιος είναι) στη δημοσίευση. «Δεν ήταν κάτι προσωπικό».

Κάιλι Τζένερinstagram