Lifestyle|15.05.2021 11:28

Stefania: O χωρισμός με τον σύντροφό της - Η απόφαση να πάει στη Eurovision με το Last Dance

Newsroom

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark». Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και εκμυστηρεύτηκε σκέψεις και συναισθήματα για τη μεγάλη βραδιά. «Ο μπαμπάς μου είπε ότι σε πιστεύω και θα σκίσεις. Ήξεραν ότι θέλω αυτό και θα κάνω τα πάντα για να γίνω τέλεια» εξομολογήθηκε η ίδια.

«Αυτό που ετοιμάζουμε τώρα, δεν έχει καμία σχέση με το περυσινό. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες. Παρόλο που είναι ένα ντροπαλό πλάσμα η Stefania, όταν είναι στη σκηνή μεταμορφώνεται σε μια super diva. Μεγάλο ρόλο σε αυτό που φτιάχνω είναι να αφηγηθώ μια ιστορία. Να έχει κάτι να πει. Η έμπνευσή μου έρχεται από τον κινηματογράφο. Ψάχνουμε πάντα κάτι πρωτότυπο» δήλωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Για το πώς της έγινε η πρόταση για τη Eurovision, η Stefania ανέφερε: «Όταν είδα τον Σάκη στη σκηνή της Eurovision με το “This is our night” είπα αυτό θέλω και εγώ. Είπα κατευθείαν “ναι”. Είδα τον Δημήτρη Κοντόπουλο στα Mad Awards πριν από δύο χρόνια και του είπα ότι θέλω να συνεργαστούμε. Μετά από λίγο καιρό μου είπε να πάμε στον διαγωνισμό και είπα φυσικά ναι. Το 2016 πήγα στην Eurovision Junior. Τώρα είμαι 18 χρονών και κάτι. Ό,τι έμαθα στην Junior θα τα πάρω μαζί μου και στο Ρότερνταμ. Τώρα νιώθω περισσότερη ασφάλεια. Μετά τον διαγωνισμό θα ήθελα να μείνω στην Αθήνα και να τραγουδάω στα ελληνικά». Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοντόπουλος πρόσθεσε: «Όταν ήρθε λέω θα είναι μια τρελή, αλλά όταν μιλήσαμε παραπάνω είδα ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Την ψάξαμε και καταλάβαμε ότι δεν είναι μια τυχαία κοπέλα».

 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, μάλιστα, δε δίστασε ν' αποκαλύψει και τον λόγο που αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφο της. «Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, ήταν τραγουδιστής σε ένα boy band. Δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο να κάνω τίποτα, για αυτό χώρισα. Θέλω να σκίσω για την Ελλάδα. Του είπα τέλος».

Διαβάστε επίσηςEurovision 2021: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας - Η Stefania περπατάει στον αέρα

Eurovision 2021StefaniaΣτεφανία ΛυμπερακάκηEurovisionΦωκάς Ευαγγελινός