Lifestyle|15.01.2019 17:25

Πάνος Μουζουράκης: Η συγκινητική δήλωση για τον 24χρονο παίκτη του Voice (vid)

Newsroom

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 24χρονου Δαυίδ Καναβού, ο οποίος συμμετείχε στον περσινό κύκλο του «The Voice» και ήταν στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έπασχε από ανοσοανεπάρκεια και το είχε αποκαλύψει και κατά τη διάρκεια του talent show. 

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε σχετική δήλωση στην εκπομπή «Τι λέει» για τον Δαυίδ Καναβό και φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος. 

«Ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, μια ευαίσθητη ψυχή, ένα υπέροχο παιδί ο Δαυίδ Καναβός. Καλό Παράδεισο να του ευχηθούμε. Είναι κρίμα που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια. Θέλω να ευχηθώ στους γονείς του δύναμη, πολλή δύναμη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η κηδεία του νεαρού καλλιτέχνη έγινε στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και οι συγγενείς και φίλοι του Δαυίδ ήταν συντετριμμένοι. Ανάμεσά τους τραγική φιγούρα ο πατέρας του 24χρονου.

Την είδηση του θανάτου του παίκτη έκανε γνωστή ο μαέστρος του παιχνιδιού, Τόνι Κονταξάκης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα».

Ο Δαυίδ Καναβός είχε συμμετάσχει στο δεύτερο, περσινό κύκλο του The Voice και είχε εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Κωστή Μαραβέγια με την ερμηνεία του στο τραγούδι Thinking Out Loud, του Ed Sheeran. Ο Δαυίδ, επέλεξε να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρ’ όλο που δεν έφτασε στα τελικά στάδια του παιχνιδιού, συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

θάνατοςThe Voice