Lifestyle|09.06.2021 19:55

Νάσος Κάτρης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη Χαλκίδα

Newsroom

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 32 ετών, άφησε ο στυλίστας Νάσος Κάτρης. Τη σορό του βρήκε η φίλη του και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, η οποία είχε ειδοποιηθεί από την οικογένειά του, προκειμένου να τον αναζητήσει. Ο νεαρός δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει.

«Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας όταν γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ένας εξαιρετικός φίλος και προσωπικός μετρ για πολλές σεζόν. Το Σάββατο που μας πέρασε ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι και ήταν ενθουσιασμένος μετά απ' όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας! Όμορφος άνθρωπος πάνω απ’ ολα! Καλό παράδεισο ψυχή μου. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του» έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη στα social media. 

«Αντίο φιλαράκι… Η ζωής δεν είναι δεδομένη. Δεν ξέρεις πότε θα φύγεις, ούτε πώς θα φύγεις. Ο Νάσος την έζησε δυνατά. Δεν ξέρω αν ήταν το εμβόλιο. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι άλλο. Θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά φίλε μου» σημείωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

Για χρόνια, ο Νάσος Κάτρης εργαζόταν σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκίδας αλλά και της Μυκόνου, ενώ αυτή την περίοδο δούλευε στην Αθήνα. Στο σώμα του άτυχου νέου θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Καλό παράδεισο Νάσο μου! Κουράγιο και δύναμη να δίνεις από ψηλά στην οικογένεια σου» έγραψε ένας χρήστης στο προφίλ του άτυχου νέου στο Facebook. «Από το πρωί που έμαθα αυτά τα άσχημα νέα είμαι σε σοκ ένα πλάσμα γεμάτο ζωή και χαρά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα» πρόσθεσε ένας άλλος.

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 στην καρδιά του κοινού - «Θέλω να φτάσω μακριά»

Survivor 4 αποχώρηση: Τρεις οι υποψήφιες - Πρότεινε τον εαυτό του ο Σάκης Κατσούλης

Paris Hilton: Την κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία περιγράφει στα απομνημονεύματά της

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» - Ποια η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

θάνατοςΧαλκίδαΜύκονοςμόδα