Lifestyle | 11.08.2021 17:27

Jennifer Aniston: Οι ευχές στον πρώην και η συλλογή με ρούχα από τα Φιλαράκια

Newsroom

H 52χρονη σταρ των «Friends» Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις σελίδες του InStyle και αποκάλυψε ότι λατρεύει την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), διαθέτει μνημειώδη αυτοσυγκράτηση και κάνει pilates μετά από έναν ενοχλητικό τραυματισμό. Φήμες τις τελευταίες ημέρες ήθελαν την ηθοποιό να περνάει πολύ χρόνο με τον Ντέιβιντ Σουίμερ, τον Ρος από τη σειρά «Φιλαράκια». 

Οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον στο πλαίσιο του επετειακού επεισοδίου «Friends: The Reunion» αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους, και ότι για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995. Οι χαρακτήρες της σειράς Ρος Γκέλερ και Ρέιτσελ Γκριν τα έφτιαχαν και χώριζαν διαρκώς μόνο μπροστά από τις κάμερες. Παραδέχτηκαν ότι κάτι ερωτικό συνέβαινε μεταξύ τους! Φήμες θέλουν τους δύο ηθοποιούς να κάνουν πιο εντατικά... παρέα, αν και εκπρόσωπος του Σουίμερ το διέψευσε τις φήμες στην Sun.  

Διαβάστε επίσης: Jennifer Aniston: Η λατρεία στη Jennifer Lopez και πώς «μηδένισε» τους ανεμβολίαστους

T

Ευχές για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της, Τζάστιν Θερού

Γενέθλια είχε την Τρίτη 10 Αυγούστου ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), ο οποίος έγινε 50 ετών. Στον ηθοποιό ευχήθηκε και η πρώην σύζυγός του, Jennifer Aniston, μέσω Instagram. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους, το οποίο εκδόθηκε το 2018. Η Άνιστον ανέβασε πρώτα μία φωτογραφία του πρώην της στην οποία εκείνος ποζάρει με κοστούμι και του έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια JT». Αμέσως, πόσταρε άλλο ένα Insta Story με τον Θέρου σε.... εκκεντρική πόζα και έγραψε: «Πραγματικά μοναδικός. Σ’ αγαπώ».

Τζένιφερ Άνιστον, Τζάστιν Θερού (AP)

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έδωσαν τέλος στην επτάχρονη σχέση τους το 2017, ωστόσο όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός στο Esquire εξακολουθεί να επικοινωνεί με την Τζένιφερ αρκετά συχνά. «Θα έλεγα ότι έχουμε μείνει φίλοι. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά ο ένας επικοινωνεί με τον άλλον. Είτε μέσω FaceTime, είτε με μηνύματα. […] δεν είχαμε αυτόν τον δραματικό χωρισμό και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαι ειλικρινής όταν λέω ότι εκτιμώ τη φιλία της», είπε ο Τζάστιν στο περιοδικό. Και συνέχισε: «... με κάνει να γελάω πολύ, πολύ. Είναι ένα ξεκαρδιστικό άτομο. Αν δεν διατηρούσαμε επαφή, για μένα, θα ήταν μία απώλεια. Και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο νιώθει κι εκείνη». 

T

Τζένιφερ Άνιστον: Παρουσιάζει συλλογή με ρούχα από τη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια»

Η Τζένιφερ Άνιστον προωθεί στα social την πρώτη συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ από τη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια». Η σειρά περιλαμβάνει ποικιλία σε t-shirt, hoody αλλά και καπέλα, τα οποία έχουν πάνω στάμπες και slogan που έχουν αφήσει ιστορία όλα αυτά τα χρόνια! Τα μισά από τα έξοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 25 ευρώ.

T

Πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχτηκε ότι σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους, που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό η ηθοποιός, θεωρεί «ντροπή» να αρνείται κανείς να κάνει το εμβόλιο. «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Εύβοια-Ρουμάνοι πυροσβέστες στο ethnos.gr: Θα μείνουμε μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα

Καιρός: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Προειδοποίηση Μαρουσάκη

Christina Applegate: Η σταρ του «Παντρεμένοι με παιδιά» διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας

Θλίψη στον χώρο της μόδας: Πέθανε ο γνωστός σχεδιαστής Χάρης Χουρμούζης

Ursula Corbero: Η «Τόκιο» του «Casa de papel» ποζάρει στη Vogue - Εκπληρώνω τα όνειρά μου

ΦιλαράκιαΤζένιφερ ΆνιστονΤζάστιν ΘερούΝτέιβιντ Σουίμερ